2017-01-21 06:28

EVENIMENT


Băsescu: Ştiţi ce mă îngrozeşte? Dacă se întoarce din nou criza? Se pare că încă avem probleme în UE VEZI IMAGINI

 |  08:46
Băsescu: Ştiţi ce mă îngrozeşte? Dacă se întoarce din nou criza? Se pare că încă avem probleme în UE VEZI IMAGINI

Preşedintele TraianBăsescu a atras atenţia, miercuri seară, într-un interviu acordat RealitateaTV, că, "deşi părea că a trecut criza", se pare că "încă avemmari probleme în UE". Şeful statului a spus că problemele cu care seconfruntă ţări precum Grecia, Irlanda şi Portugalia afectează economiaRomâniei, transmite Realitatea.net.

Imaginea1/1

"Mă uitam la o informaţie de astăzi, dacă vreţi e o chemare la prudenţă,înainte de plecarea mea la Consiliu. Mă duc cu câteva îngrijorări: Portugaliaare probleme majore, Irlanda trebuie să împrumute din nou bani, Grecia,împrumutată cu 110 miliarde, nu şi-a făcut veniturile în buget, Marea Britanieşi-a revizuit prognoza de creştere de la 2,2 la 1,7. Testul de stresfăcut la băncile europene arată că statele membre trebuie să bage repede 250 demiliarde de euro în bănci", a explicat preşedintele la Realitatea TV,vorbind despre nevoia de responsabilitate şi solidaritate.

"Deşi părea că a trecut criza, se pare că încăavem mari probleme în UE. Ce se întâmplă în zona euro cu Grecia,Irlanda, Portugalia să nu credeţi că nu ne afectează. Şi dumneavoastră puteţicontribui extraordinar, postul dvs (Realitatea TV - n.r.), renunţând lademagogie şi informându-i corect pe români (…) Ştiţi ce mă îngrozeşte?Dacă se întoarce din nou criza? Dacă se întoarce?", a atrasatenţia preşedintele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image