2018-12-19 10:30


Bătaie cu arme albe în Parcul Cişmigiu, între copii cu vârste între 7 şi 12 ani

 |  16:29
Bătaie cu arme albe în Parcul Cişmigiu, între copii cu vârste între 7 şi 12 ani

Patrucopii cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani s-au luat la bătaie în ParculCişmigiu din Capitală, încercând să se taie cu nişte cuţite de bucătărie, celmai mic dintre ei având şi arma cea mai eficientă - un cuţit cu lama de 20 decentimetri. Copiii au fost depistaţi, joi seară, de o patrulă a Poliţiei LocaleBucureşti, la un loc de joacă din Parcul Cişmigiu, se arată într-un comunicatde presă de vineri al Poliţiei Locale.

Unuldintre ei, cel de 7 ani, avea cea mai "eficientă" armă dintre toţi,respectiv un cuţit culama de 20 de centimetri. Minorii, cu vârste între 7 şi 12 ani, au fostdespărţiţi de poliţişti, iar cuţitele au fost confiscate. Ceipatru copii - care nu apucaseră să se rănească - au fost duşi de către agenţiilocali la casele lor şi au fost încredinţaţi părinţilor sau rudelor apropiate.Familiile "micilor cuţitari" au fost avertizate pentru lipsa desupraveghere a copiilor, iar cuţitele de bucătărie au fost predate adulţilor.

PoliţiaLocală Bucureşti le-a pus în vedere părinţilor să păstreze cuţitele şi alteobiecte periculoase în locuri închise, sigure, pentru prevenirea apariţieialtor situaţii similare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-03-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...