2016-10-23 15:09

EVENIMENT


Bătaie interetnică la Timişoara, de Revelion

 |  14:29
Bătaie interetnică la Timişoara, de Revelion

La Timişoara, Revelionul s-a încheiat cu o bătaie între patru tineri chiar în centrul oraşului. Doi dintre ei erau sârbi din Vojvodina. Tinerii români au strigat lozinci fasciste ceea ce l-a iritat la culme pe unul dintre sârbi.

Tinerii sârbi veniseră în oraşul de pe Bega să petreacă noaptea dintre ani. Chiar după ce s-a terminat petrecerea din centrul oraşului aceştia s-au certat după care sârbul i-a tras un pumn tânărului român. "Eu atât am spus "white power" şi a venit şi m-a pocnit. A fost o chestie doar o vorbă. Şi a dat in mine. Sper că se va rezolva cu poliţia. Daca nu, exact cum rezolvă puterea albă, se rezolvă cu pumnii", a declarat cel agresat.

În replică, tânărul sârb spune că românul l-a provocat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-17

TAGURI: bataie interetnica, timisoara, revelionComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Incendiu într-un bloc de locuinţe din Timişoara. 31 de persoane, evacuate Un incendiu a izbucnit joi, într-un bloc de locuinţe din Timişoara, din cauza unei ţigări... 13 Oct 2016 | (0)
Timişoara. Un avion de marfă a lovit doi stâlpi de iluminat Un avion de marfă a lovit, luni seara, cu una din aripi, doi stâlpi de iluminat aflaţi lângă... 18 Oct 2016 | (0)