2016-12-05 16:47

EVENIMENT


Bătaie interetnică la Timişoara, de Revelion

 |  14:29
Bătaie interetnică la Timişoara, de Revelion

La Timişoara, Revelionul s-a încheiat cu o bătaie între patru tineri chiar în centrul oraşului. Doi dintre ei erau sârbi din Vojvodina. Tinerii români au strigat lozinci fasciste ceea ce l-a iritat la culme pe unul dintre sârbi.

Tinerii sârbi veniseră în oraşul de pe Bega să petreacă noaptea dintre ani. Chiar după ce s-a terminat petrecerea din centrul oraşului aceştia s-au certat după care sârbul i-a tras un pumn tânărului român. "Eu atât am spus "white power" şi a venit şi m-a pocnit. A fost o chestie doar o vorbă. Şi a dat in mine. Sper că se va rezolva cu poliţia. Daca nu, exact cum rezolvă puterea albă, se rezolvă cu pumnii", a declarat cel agresat.

În replică, tânărul sârb spune că românul l-a provocat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-17

TAGURI: bataie interetnica, timisoara, revelionComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Primarul PSD al Focșaniului, Cristi Misăilă, amenință funcționarii cu bătaia Scandalurile se țin lanț în Primăria Focșani. Nici nu s-a stins cel în care a fost implicat... 20 Noi 2016 | (6)
Scandal la finalul partidei FC Viitorul - CS Universitatea Craiova. Jucătorii au sărit la bătaie O serie de incidente au avut loc sâmbătă seara, la finalul partidei FC Viitorul - CS... 04 Dec 2016 | (0)