2018-12-16 12:32


Bătrân omorât de un ofiţer MAI

 |  21:00
Bătrân omorât de un ofiţer MAI

Şeful Serviciului Ordine Publică din cadrul IPJ Gorj, comisarul Petru Filip, a accidentat grav în cursul zilei de miercuri, pe raza comunei Bumbeşti – Piţic, un bătrân în vârstă de 78 de ani. Impactul a fost atât de violent încât, la două zile după accident, victima, complet nevinovată, a decedat la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

La IPJ Gorj pare a veni sfârşitul unei epoci extrem de hulite. În timp ce „baronul cu epoleţi” Viorel Salvador Caragea, singurul şef de inspectorat din ţară urmărit penal, „trage sforile” la actuala Putere pentru a-şi păstra poziţia, subordonatul său, şeful Serviciului Ordine Publică, Petru Filip, a fost implicat, în cursul zilei de miercuri, într-un cumplit accident de circulaţie. Circulând pe raza comunei Bumbeşti – Piţic, acesta a lovit cu maşina un bătrân care circula pe marginea străzii. La faţa locului s-au deplasat, în mare trombă, atât şeful IPJ Gorj, Viorel Caragea, cât şi finul acestuia, şeful Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Gorj, inspectorul Dan Săvulescu.

Dr. Dan Vâlceanu, cel care a transportat cu salvarea victima de la Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti la Spitalul de Urgenţă din Craiova, întrebat fiind despre starea în care a găsit victima la solicitarea prin 112, ne-a declarat: „Nu vă pot da astfel de amănunte fiindcă sunt confidenţiale!”. Uimiţi de răspunsul acestuia, i-am solicitat informaţiile doctorului Raed Arafat. „Este evident că are voie să dea astfel de declaraţii cât priveşte starea rănitului şi urmele lăsate de accident. Voi face verificări şi vă voi comunica imediat ce ies din şedinţă”, ne-a declarat întemeietorul SMURD.

Expertiza medico-legală decide

Având în vedere faptul că victima a decedat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, la două zile după accident, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, subcomisar Daniel Tică, ne-a declarat: „Cu siguranţă că Parchetul îi va schimba încadrarea juridică din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă, însă nu ştiu dacă va fi urmărit penal. Procurorul de caz ar trebui să ştie”. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Criova, procurorul Ionel Grigorie, „ştie despre caz, dar nu cunoaşte amănunte specifice”.

Petru Filip a declarat presei locale, la puţin timp după accident, că victima sa are răni minore, deşi dr. Dan Vâlceanu, conform surselor noastre, a confirmat că bătrânul avea sinusurile înfundate urât şi trebuia intervenit neurologic, iar osul de la bazin complet rupt. „Am înţeles că victima a murit de infarct. Să vedem dacă expertiza medico-legală face legătura de cauzalitate între cele două”, a declarat pentru ziarul PUTEREA comisarul Petru Filip.

În anturajul lui Filip, rudă cu adjunctul şefului corpului de control al MAI, comisarul  Constantin Duvac, circulă zvonuri cum că acesta ar urmări să-i ia locul lui Caragea la conducerea IPJ Gorj. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-28

TAGURI: batran, ofiter, mai
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIAN
06 Mai 2012

nu se poate ca acest baron PORTOCALIU si in gura sa mai poata fii sef si cu guvernarea USL.chiar d l PONTA care este gorjean nu stie legaturile lui caragea cu pdl cu prefectul andrei,cu primarul rovinariului filip care l a sustinut la minister,banii multi trimisi la ministrii igas si falca,de banii multi dati cu graure lui ruset.Toti stiu ca multii bani strinsi din judet de la oamenii de afaceri,in special de la nicolae sarcina patronul S C SUCCES au ajuns la liderii pdl ca sa il tina in functie pe baron. Toti stiu ca desi a fost pus de psd le a intors spatele si a executat tot ce a dictat pdl ul. NU SE POATE CA DL PONTA SA MAI TINA LA GJ BARONUL PORTOCALIU.
JAN
06 Mai 2012

de legaturile cu troaca de la pades unde se ducea cu prefectul andrei la cerna si chefuiau si faceau multi bani din contractele cu hidroconstructia nu ziceti nimic. contractele facilitate in termocentrala turceni liderilor PDL CE AU LUAT MULTI BANI DE LA BARONUL CARAGEA
GORJEAN
06 Mai 2012

daca USL il tine in functie pe acest golan cu epoleti,incult si fara scoala si educatie si care a facut numai rau politiei gorjene va pierdein sondaje si la alegeri ........
GIGI
06 Mai 2012

din rosu a devenit portocaliu si asa va ramine.cit rau au facut oamenilor si citi bani a dat caragea la pdl sa ramina pe vecie la ei. sa va amintiti la defilarea de 1 decembrie la Arad i a trimis lui Igas si Falca forte,masimi ,oameni si ciini la defilare caci se mitase capitala la arad.I A PUPAT IN FUND PE PDL isti si acum asa brsc pe PSD isti
POLITIST
06 Mai 2012

d l Filip e un om corect cu scoala,este singurul cu doctorat si profesor la universitatea Brincusi.nu se poate conpara cu incultul de CARAGEA si era bine daca ar fi fost FILIP in locul lui.este un politist competent si curind speram sa fie seful i p j gorj
POLITIST
06 Mai 2012

pacat de d l Filip ca este un om fata de seful sau Caragea.e diferenta de la cer la pamint intre cei doi.caragea este un om de afaceri in uniforma care folosste politia pentru a stringe bani sa se mentina in functie,multi bani a dat la pdl in ultimii ani.ar trebuii ca USL ul sa dea afara acest infractor.
POPESCU ION
07 Mai 2012

Aveti o problema. Ati prezentat total denaturat aspectele legate de accident. In fapt, ofiterul in cauza circula regulamentar cand a fost acrosat de un alt autoturism ce a iesit dintr-o curte, fiind proiectat in trotuar, unde a lovit persoana respectiva. Astfel, el nu are nicio vina, intrand sub incidenta cazului fortuit. Ar trebui sa faceti o minima documentare inainte de a publica asemenea afirmatii si a afecta imaginea omului. Exista astfel riscul de a fi actionati in instanta pentru afirmatii nereale si defaimatoare. Recomand sa efectuati o verificare temeinica, sa acordati un drept la replica si sa corectati acest articol penibil. Bafta !
Random imageUltimele stiri


loading...