2019-02-20 19:41


Bătrân sechestrat de un grup de samsari de case. Luat cu japca şi obligat să le cedeze apartamentul

 |  20:20
Bătrân sechestrat de un grup de samsari de case. Luat cu japca şi obligat să le cedeze apartamentul

O grupare care sechestra bătrânipentru a-i deposeda de bunuri imobile a fost anihilată de poliţiştii sectorului2. Gruparea clanului Vlad este acuzată că a sechestrat un bătrân de 78 de anişi profitând de lipsa de discernământ a acestuia i-a cheltuit pensia şi l-adeposedat de un apartament. Doi membri ai grupării au fost prinşi, iar altreilea este căutat.

În luna noiembrie 2010, ofiţeri dincadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 2 au primit oinformaţie conform căreia un bătrân care este bolnav şi nu are moştenitori estesechestrat de mai mulţi indivizi, scopul fiind acela de a-l deposeda de apartamentulpe care îl are în proprietate. Imediat s-au desfăşurat o serie de investigaţii,iar persoanele suspecte au puse sub supraveghere informativ-operativă. Ieri,când totul s-a confirmat, poliţiştii au efectuat două descinderi imobiliare lalocuinţele suspecţilor. În urma acestora au fost prinşi Ion Demişan GeorgianVlad, în vârstă de 27 de ani, şi Floarea Vlad, în vârstă de 64 de ani, ambiidin Bucureşti.

L-au ţinut fără medicamente

În locuinţa suspecţilor a fost găsit şi un bărbatde 78 de ani, din Bucureşti, parte vătămată. În urma cercetărilor s-a stabilitcă, în perioada iunie 2010-decembrie 2010, profitând de vârsta înaintată şilipsa de discernământ a acestuia, l-au luat de la domiciliu şi l-au ţinutîmpotriva voinţei sale la o adresă situată în Bucureşti, sector 3, fără să-lconducă la unităţi medicale şi fără să-i administreze tratament medical pentruafecţiunile de care acesta suferă.

În aceeaşi perioadă, cei în cauză auobţinut o curatelă de administrare a locuinţei în scopul folosirii apartamentului,precum şi un certificat de moştenitor. Anchetatorii presupun că din aceastăgrupare face parte şi un notar public. De asemenea, membrii grupării, folosindu-sede cardul de pensie al bătrânului, au ridicat de la bancă fără consimţământ maimulte sume de bani, totalizând aproximativ 7.200 de lei, reprezentândeconomiile făcute de bătrân din pensie.

Al treilea suspect este căutat de poliţie

Cercetările sunt continuate de lucrătoriiServiciului de Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor delipsire de libertate în mod ilegal şi utilizarea unui instrument de platăelectronică, fără consimţământul proprietarului de drept, cu Ion Vlad şiFloarea Vlad în stare de reţinere, luându-se măsuri pentru prinderea celuide-al treilea membru al grupării, Daniela Vlad, în vârstă de 32 de ani, dinBucureşti, în prezent dispărută de la domiciliu. Surse din rândulanchetatorilor spun că au informaţii că nu este prima dată când indivizii audeposedat un bătrân de un imobil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-04-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...