2019-01-16 19:02


Bătrână de 83 de ani, în comă, după ce un adolescent român a încercat să-i fure geanta într-o staţie de metrou din Paris

 |  19:21
Bătrână de 83 de ani, în comă, după ce un adolescent român a încercat să-i fure geanta într-o staţie de metrou din Paris

Ofemeie în vârstă de 83 de ani se află în comă indusă după ce a fost agresată deun adolescent român care a încercat să îi fure geanta într-o staţie de metroudin Paris, informează ziarul „Le Point”, în ediţia electronică.

Potrivitautorităţilor franceze, incidentul a avut loc miercuri, dar a fost făcut publicvineri. Femeia de 83 de ani este în comă indusă după ce a fost agresată de uncopil român de 14 ani în staţia de metrou Mairie-de-Clichy, la periferiaParisului. Adolescentul român a fost reţinut. "Victima s-a prăbuşit, aveacomoţii cerebrale şi a fost transportată la Spitalul Beaujon din Clichy, fiindplasată în comă artificială", a precizat o sursă din cadrul poliţieifranceze pentru cotidianul „Le Point”, citat de Mediafax.

Autorul a suferit ocriză de epilepsie

Potrivitunei alte surse din cadrul poliţiei, în timp ce se afla în detenţie,adolescentul român a avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru că a suferit ocriză de epilepsie. Părinţii suspectului au fost şi ei reţinuţi, fiind acuzaţică au forţat copilul să practice cerşetoria agresivă.

Potrivitînregistrării de pe sistemul de supraveghere video, înregistrare vizionată deînsuşi ministrul francez de Interne, Brice Hortefeux, bătrâna ieşea din staţiade metrou când adolescentul român a încercat să îi fure geanta, iar ea a opusrezistenţă. "Ţinând geanta, adolescentul s-a rotit rapid, apoi i-a dat drumul, femeia dezechilibrându-seşi lovindu-se de un perete", precizează sursa din cadrul poliţiei."Potrivit imaginilor, adolescentul intrase şi ieşise de mai multe ori dinstaţia de metrou în acea zi, un comportament care sugerează că era în căutareaunei victime pe care să o jefuiască", precizează sursa citată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...