2018-12-10 08:53


Becali, dator Armatei

 |  16:31
Becali, dator Armatei

Tribunalul Bucureşti a decis, ieri, ca FC Steaua să plătească Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua aproximativ 400.000 de euro, bani reprezentând chiria restantă, utilităţi şi penalităţi de întârziere pentru baza sportivă din Ghencea.

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua a chemat în instanţă FC Steaua deoarece clubul nu a plătit chiria şi utilităţile pentru baza sportivă din Ghencea în perioada iulie 2010 - august 2011.

Echipa patronată de Gigi Becali a renunţat să mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la începutul sezonului. Finanţatorul stelist s-a plâns de chiria foarte ridicată pe care trebuia să o plătească pentru ca echipa să evolueze pe Stadionul Steaua şi a renunţat să mai folosească terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea.

Echipa Steaua a evoluat în partidele de pe teren propriu pe arenele din Ploieşti, Buzău şi Cluj şi a anunţat că, în următoarea perioadă, va evolua pe Arena Naţională, deşi gazonul din Ghencea este nou şi excelent.

Becali se află în conflict cu MApN legat de stadionul din Bulevardul Ghencea şi de sigla Steaua. Clubul Sportiv al Armatei Steaua a susţinut că FC Steaua are datorii de 250.000 de euro, reprezentând chiria neachitată din ultima perioadă. Totuşi, CSA Steaua şi-a exprimat disponibilitatea de a ceda arena şi terenurile de antrenament grupării patronate de Gigi Becali, cu condiţia să fie achitate toate datoriile.

Finanţatorul FC Steaua declara, săptămâna trecută, că nu-l mai interesează stadionul din Bulevardul Ghencea pentru că nu se doreşte cu adevărat ca formaţia roş-albastră să se întoarcă acolo.„La revedere, ce să mai! Jucăm pe Naţional Arena, şi cu asta basta. Ei vor să vină Steaua, dar Steaua Polară, Steaua de la Mizil, Steaua de Nord, Steaua de Sud, Steaua de mare, nu ştiu care stea. Şi atunci să fie sănătoşi, şi cu asta basta. Cu stadionul lor, nu mă mai interesează. Numele de Steaua la echipa de fotbal nu mai poate fi văzut decât cu Becali. Steaua fără Becali n-are farmec. Dacă eu mă retrag din fotbal, imediat a doua zi se retrage şi finu’, se retrage şi Porumboiu. Veniţi cu macaraua şi luaţi Steaua. Dacă vin cu macaraua, eu le dau voie. Poftim, luaţi numele de Steaua, dar numai cu macaraua”, a spus Becali.

La revedere, ce să mai! Jucăm pe Naţional Arena, şi cu asta basta

George Becali

finanţator Steaua


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-10-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...