2017-01-23 00:35


Beizadeaua din Deta recidivează după eliberare

 |  19:39
Beizadeaua din Deta recidivează după eliberare

Fiul cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman, a fost implicat într-un nou conflict, fiind cercetat pentru loviri şi violenţe.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, doi bărbaţi din Deta au depus plângere la Poliţie susţinând că, în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie, când au plecat dintr-un bar din localitate, au fost opriţi de mai multe persoane, printre care şi Bogdan Roman, unul dintre fiii primarului din Deta, care i-ar fi lovit. Unul dintre bărbaţii agresaţi necesită cinci zile de îngrijiri medicale.

Fiii primarului din Deta, judeţul Timiş, Bogdan şi Călin Roman, au fost eliberaţi din arest în luna noiembrie, sub control judiciar. Cei doi fraţi sunt cercetaţi penal după ce, la 23 iulie 2011, au fost implicaţi într-un scandal în oraş, soldat cu înjunghierea a trei persoane.

În noaptea de 23 spre 24 iulie, pe o terasă din centrul localităţii Deta a izbucnit un conflict între mai multe persoane, în urma căruia trei tineri au fost înjunghiaţi.

Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din oraşul Deta, Petru Roman (PDL). Potrivit poliţiştilor, şi fratele acestuia, Călin Roman (27 de ani), a fost implicat în scandal.

Iniţial, în această cauză au fost reţinuţi fiul cel mic al primarului din Deta, Călin Roman, şi alţi trei tineri, în timp ce fiul cel mare al edilului, Bogdan Roman, a fost căutat de poliţişti, el fiind dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră în urma altercaţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image