2017-01-17 14:56

EVENIMENT


Bercea Mondialu’ are un nou dosar penal. Cumătrul lui Mircea Băsescu este anchetat pentru ultragierea unui poliţist

 |  20:04
Bercea Mondialu’ are un nou dosar penal. Cumătrul lui Mircea Băsescu este anchetat pentru ultragierea unui poliţist
SanduAnghel, zis Bercea Mondialu’, este cercetat într-un nou dosar penal pentruultraj şi instigare la mărturie mincinoasă, după ce l-ar fi agresat verbal peşeful Poliţiei din Drăgăneşti-Olt.

ProcuroriiParchetului de pe lângă Tribunalul Olt au început ieri urmărirea penalăîmpotriva lui Bercea Mondialu’, a anunţat purtătorul de cuvânt alInspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt, comisar Claudia Radu. ŞefulPoliţiei Drăgăneşti-Olt a făcut un raport pe care l-a înaintatinspectorului-şef al IPJ Olt, prin care spune că a fost ultragiat de cătreSandu Anghel. Raportul a fost înaintat către Parchetul competent cusoluţionarea. Am fost informaţi că în cauză s-a început urmărirea penală pentruultraj şi instigare la mărturie mincinoasă, a declarat purtătorul de cuvânt alIPJ Olt.

Cunoscutul cap al lumii interlope din Slatina a fostarestat de Tribunalul Olt într-un dosar în care este cercetat pentru tentativăde omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, carea fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Dupăincident, atât Ionuţ Anghel, zis Mercedes, cât şi rudele tânărului aflate înlocalul unde a avut loc altercaţia au susţinut că victima a fost înjunghiată decătre Bercea Mondialu’. Ulterior, rudele tânărului înjunghiat şi-au schimbatdeclaraţiile, afirmând că persoana care l-a înjunghiat pe Mercedes este unuldintre fiii minori ai lui Bercea Mondialu’.

SanduAnghel, arestat pentru tentativă la omor calificat, susţine în declaraţia datăinstanţei că este convins că "atitudinea sa ilicită nu va ajunge să fiesancţionată penal", date fiind "alianţele" cu persoane publice importante,"care i-au botezat pe fiii săi", potrivit referatului TribunaluluiOlt.

Bercea Mondialu’ este cunoscut ca făcând parte din lumeainterlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în maimulte lupte între grupările interlope, iar în urmă cu câţiva ani a fostcercetat pentru evaziune fiscală.

Membriai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu’, au fost cercetaţi dePoliţia Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120 de dosare penale,majoritatea fiind constituite în urma unor plângeri făcute între ei, iar înprezent mai sunt în lucru şase dosare penale pe numele lui Bercea Mondialu’.

Miercuri,Curtea de Apel Craiova va judeca recursul lui Bercea Mondialu’ faţă de deciziaTribunalului Olt, care a respins în urmă cu patru zile cererea acestuia deeliberare provizorie sub control judiciar.

SanduAnghel a declarat recurs, joi, chiar în sala de judecată a Tribunalului Olt,imediat după ce completul de judecată a anunţat că respinge cererea sa deeliberare provizorie sub control judiciar. Dosarul de recurs a fostînregistrat, vineri, la Curtea de Apel Craiova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-07Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image