2018-12-11 13:28


Bercea Mondialu’, încă două luni în spatele gratiilor

 |  17:58
Bercea Mondialu’, încă două luni în spatele gratiilor

Sandu Anghel,cunoscut drept Bercea Mondialu’, rămâne în arestul Inspectoratului de Poliţie aJudeţului (IPJ) Olt, după ce magistraţii Tribunalului Olt au dispus menţinereamandatului de arestare preventivă, pe care l-au prelungit cu 60 de zile.

MagistraţiiTribunalului Olt au dispus, la sfârşitul săptămânii trecute, menţinerea înarest a lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu’, după ce procurorii Parchetuluide pe lângă Curtea de Apel Craiova l-au trimis în judecată pentru tentativă deomor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şiliniştii publice, instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare şiportul cuţitului, fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea puineîn pericol viaţa ori integritatea corporală a persoanelor. "S-a decis menţinerea arestării preventive cu încă 60 de zile, însă înacest timp poate să facă orice cerere de eliberare sub control judiciar dacădoreşte", a declarat judecătorul Cosmin Mitrache. Potrivitîncheierii Tribunalului Olt, completul care a judecat menţinerea măsuriiarestării preventive a constatat că "temeiurile care au determinat aceastămăsură impun în continuare privarea de libertate a inculpatului". Decizia magistraţilor de la Tribunalul Olt nu este definitivă, putând fiatacată cu recurs la Curtea de Apel Craiova.

Trimis înjudecată

Procuroriai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au dispus, săptămâna trecută,trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Sandu Anghel, pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburareaordinii şi liniştii publice, instigare la mărturie mincinoasă neurmată deexecutare şi portul cuţitului, fără drept, în locuri şiîmprejurări în care s-ar putea pune în pericol viaţa ori integritatea corporalăa persoanelor. Totodată au fost trimişi în judecată şi Florin Anghel, zis Băsică sau Ambasador, pentru complicitate la tentativă de omor calificat şi ultraj contra bunelormoravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi FănicaAnghel, zisă Stela,pentru instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare şi încercarea de adetermina mărturia mincinoasă, informează Biroul de presă alMinisterului Public. Potrivit sursei citate, înseara de 17 februarie 2011, partea vătămată, Ion Anghel, se afla împreună cualte persoane într-un bar situat într-un imobil proprietatea lui Sandu Anghel,din localitatea Drăgăneşti Olt.

"Avândcunoştinţă de prezenţa părţii vătămate în locaţia respectivă şi pe fondul unorrelaţii conflictuale mai vechi cu familia acesteia, inculpatul Anghel Sandu,înarmat cu un cuţit şi un topor, însoţit de inculpatul Anghel Florin (fiul său)s-au deplasat la localul respectiv şi, în urma unor altercaţii verbale întreaceştia, inculpatul Anghel Sandu i-a aplicat părţii vătămate o lovitură cucuţitul în zona toracică. Ion Anghel şi cei care-l însoţeau au încercat să fugăînainte ca partea vătămată să fie tăiată cu cuţitul, intuind starea de pericolîn care se aflau din atitudinea inculpatului Anghel Sandu, care, la momentulintrării în bar, a lovit cu un topor în tocul uşii", spune MinisterulPublic. După ce Ion Anghel a fostînjunghiat, Bercea Mondialu’ şi fiul său l-au îmbrâncit pe scări până în faţaimobilului în care era barul, după care,văzând că starea acestuia este gravă, l-au abandonat, plecând cu un autoturismcătre municipiul Slatina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...