2017-01-24 19:35


Berlusconi, arogant şi somnoros

 |  19:39
Berlusconi, arogant şi somnoros

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi a participat ieri la o nouă audiere în cadrul procesului Mills, caz în care este acuzat de corupţie.

“Cu greu am reuşit să rămân treaz în sala de judecată”, a afirmat Berlusconi la finalul audierii. Fostul preşedinte al Consiliului de miniştri italian este acuzat de procurorii de la Tribunalul din Milano că ar fi plătit cu 600.000 de dolari pe avocatul David Mills pentru a depune mărturii favorabile lui Berlusconi în alte procese.

În cursul săptămânii trecute, fostul prim-ministru italian a afirmat că ar dori să explice versiunea sa, dar nimeni nu l-a interogat. “Dacă îmi vor cere, voi povesti cu bucurie ce s-a întâmplat”. Potrivit Agerpres, la audierea de ieri, Berlusconi nu a fost solicitat să vorbească.

La final, Berlusconi s-a declarat liniştit pentru că la începutul lunii ianuarie acuzaţiile se vor prescrie şi procesul va fi arhivat. “Este evident că procurorii perseverează în menţinerea acuzaţiilor pentru a ajunge la un rezultat nul. În sala de judecată erau atât persoane plătite atât de contribuabilii italieni, cât şi de mine pentru a pierde timpul”, a conchis Silvio Berlusconi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image