2016-12-10 15:03

EVENIMENT


Bilanţ negru pe 2011

 |  19:17
Bilanţ negru pe 2011

Potrivit unui comunicat al IPJ Brăila, anul trecut s-au produs în acest judeţ peste 130 de accidente grave, soldate cu 28 de morţi şi 126 de răniţi grav. Din totalul accidentelor grave produse pe raza judeţului, 57 au fost în municipiu, fiind înregistrate 54 de victime accidentate grav şi nouă decedaţi, iar în judeţ 78 de accidente, soldate cu 72 accidentaţi grav şi 19 morţi. Cele mai frecvente cauze  care au dus la producerea evenimentelor rutiere au fost conducerea imprudentă, neacordarea priorităţii vehiculelor,  traversarea neregulamentară a pietonilor şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-07Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DOLLY
29 Iul 2012

George nenea tu ai realizat ce ai scris? Sevilla echpia slaba? de aia a batut Real Madrid? de aia a castigat 2 Cupe UEFA? Stuttgart echpia slaba? Hai sa zicem ca Rangers e slabuta, dar daca castigau un meci iti zic eu ca puteau sa puna si ei probleme. Hai fratilor terminati cu orgoliile astea tampite, lasati prostia acasa si hai sa ne dorim cu adevarat sa treaca de grupe pentru ca merita. In repriza a a doua am avut foarte multe ocazii de gol, pe cand ei au gresit foarte mult. Si au jucat si Navas si Fabiano si Renato si Kapel. Ce mai vreti?DeMaio are dreptate, de ce sa nu ne bucuram la autogoluri? Care e problema? Am castigat? Da. Si asta ne da un moral foarte bun pentru alte meciuri. Si se va ajunge si mai departe anul viitor pentru ca am vazut ca se poate, ca o echpia a carui oras n-are mai mult de 18 000 de locuitori poate patrunde in optimile Ligii Campionilor. Se vede clar de ce am ajuns aici, pentru ca avem valoarea antrenorului si a presedintelui, care sunt profesionisti, gandesc doar pozitiv samd, perseverenta echipei si un patron profesionist care nu se baga pentru ca nu cunoaste. Doi, de unde stiti ca Bucsaru e dator vandut lui Becali? Ati auzit si voi prin ziare si gata? Eu nu bag mana in foc pentru asa ceva.p.s. Urziceni se va califica mai departe, ascultati la mine..
JAVI
31 Iul 2012

22eI like your new story Secretul de a ramane mereu tanraa si frumoasa | beauty-reviews.info and I have a text for encouraging Our Financial system And Ecology. There are various techniques to reduce the use of energy and also take care of earth: replace incandescent light sources with compact fluorescents, start using the microwave rather than a conventional electric range or oven, shut down your pc and monitor any time not in use, drive sensibly mainly because intense driving can reduce your gas mileage by thirty three percent at highway speeds.21

Adauga un comentariu

Random image