2017-01-18 10:25

EVENIMENT


Bilanţ negru pe 2011

 |  19:17
Bilanţ negru pe 2011

Potrivit unui comunicat al IPJ Brăila, anul trecut s-au produs în acest judeţ peste 130 de accidente grave, soldate cu 28 de morţi şi 126 de răniţi grav. Din totalul accidentelor grave produse pe raza judeţului, 57 au fost în municipiu, fiind înregistrate 54 de victime accidentate grav şi nouă decedaţi, iar în judeţ 78 de accidente, soldate cu 72 accidentaţi grav şi 19 morţi. Cele mai frecvente cauze  care au dus la producerea evenimentelor rutiere au fost conducerea imprudentă, neacordarea priorităţii vehiculelor,  traversarea neregulamentară a pietonilor şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-07Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DOLLY
29 Iul 2012

George nenea tu ai realiz at ce ai scris? Sevilla e chpia slaba? de aia a bat ut Real Madrid? de aia a castigat 2 Cupe UEFA? Stu ttgart echpia slaba? Hai sa zicem ca Rangers e sla buta, dar daca castigau u n meci iti zic eu ca pute au sa puna si ei probleme . Hai fratilor terminati cu orgoliile astea tampit e, lasati prostia acasa s i hai sa ne dorim cu adev arat sa treaca de grupe p entru ca merita. In repri za a a doua am avut foart e multe ocazii de gol, pe cand ei au gresit foarte mult. Si au jucat si Nav as si Fabiano si Renato s i Kapel. Ce mai vreti?DeM aio are dreptate, de ce s a nu ne bucuram la autogo luri? Care e problema? Am castigat? Da. Si asta ne da un moral foarte bun p entru alte meciuri. Si se va ajunge si mai departe anul viitor pentru ca am vazut ca se poate, ca o echpia a carui oras n-are mai mult de 18 000 de lo cuitori poate patrunde in optimile Ligii Campionil or. Se vede clar de ce am ajuns aici, pentru ca av em valoarea antrenorului si a presedintelui, care sunt profesionisti, gande sc doar pozitiv samd, per severenta echipei si un p atron profesionist care n u se baga pentru ca nu cu noaste. Doi, de unde stit i ca Bucsaru e dator vand ut lui Becali? Ati auzit si voi prin ziare si gata ? Eu nu bag mana in foc p entru asa ceva.p.s. Urzic eni se va califica mai de parte, ascultati la mine. .
JAVI
31 Iul 2012

22eI like your new story Secretul de a ramane mere u tanraa si frumoasa | be auty-reviews.info and I h ave a text for encouragin g Our Financial system An d Ecology. There are vari ous techniques to reduce the use of energy and als o take care of earth: rep lace incandescent light s ources with compact fluor escents, start using the microwave rather than a c onventional electric rang e or oven, shut down your pc and monitor any time not in use, drive sensibl y mainly because intense driving can reduce your g as mileage by thirty thre e percent at highway spee ds.21

Adauga un comentariu

Random image