2017-01-19 23:50

EVENIMENT


Activiştii Greenpeace s-au legat cu lanţul de caloriferul ministrului Mediului pentru Roşia Montană

 |  13:18
Activiştii Greenpeace s-au legat cu lanţul de caloriferul ministrului Mediului pentru Roşia Montană

Mai mulţi activişti ai organizaţiei Greenpeace au forţat intrarea în sediul Ministerului Mediului, reuşind să intre în biroul ministrul Laszlo Borbely, pentru a protesta împotriva proiectului de la Roşia Montană.

Unul dintre ei s-a legat cu un lanţ de un calorifer de birou, informează Mediafax. În total, „mai mult de 20 de tineri au dat buzna în minister”, susţin surse din cadrul Ministerului Mediului. „Oamenii au trecut de paznic şi au urcat în biroul ministrului, unde se află şi acum, fie în birou, fie în anticameră la secretariat şi aşteaptă cu pancarte împotriva Roşiei Montane, probabil să vină presa sau poliţia”, au precizat sursele pentru agenţia de ştiri.

Protestatarii au intrat în biroul ministrului în jurul orei 11.30, Laszlo Borbely fiind în acel moment într-o şedinţă. Ministrul a vorbit cu protestatarii, i-a invitat să servească apă şi cafea, dar aceştia au refuzat. Discuţiile s-au purtat pe un ton politicos, potrivit surselor citate, iar protestatarii au fost legitimaţi de jandarmii care au ajuns la faţa locului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: ocupare sediu minister, ocupare ministerul mediului, protest Greenpeace Rosia Montana, protest Rosia Montana, Greenpeace protestComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image