2017-01-18 01:31

EVENIMENT


Boc: Raportul pe justiţie este, de departe, cel mai bun raport tehnic pe care l-a primit România

 |  20:44
Boc: Raportul pe justiţie este, de departe, cel mai bun raport tehnic pe care l-a primit România

Premierul Emil Boc aafirmat, vineri, la Ploieşti, că raportul pe justiţie al Comisiei Europeneeste, de departe, cel mai bun raport tehnic pe care îl are România de când esteîn mecanismul de cooperare şi verificare pe justiţie a Uniunii Europene.

Înacest context, Boc a spus că mai este de lucrat în ceea ce priveşte situaţiileîn care Parlamentul opreşte anchete judiciare.

"Raportul pejustiţie al Comisiei Europene a arătat că România este pe drumul bun în ceea cepriveşte mecanismul de cooperare şi verificare pe justiţie. Practic avem unraport obiectiv, echilibrat şi de departe cel mai bun raport tehnic pe care îlare România de când este în acest mecanism de cooperare şi verificare pejustiţie în UE", a afirmat Emil Boc.

Acesta a spus căRomânia trebuie să se concentreze asupra situaţiilor în care Parlamentulopreşte o anchetă judiciară pentru că parlamentarii nu doresc ca aceasta să sedesfăşoare.

Boc a conchis căraportul Comisiei Europene arată direcţia bună de reformă de susţinere astatului de drept şi a justiţiei în România.

Vineri, la Ploieşti, a avut locConferinţa judeţeană de alegeri a PDL Prahova, organizaţie condusă depreşedintele Camerei Deputaţilor, , fiind singurul candidat.

La eveniment auparticipat, printre alţii, premierul Emil Boc, ministrul Administraţiei şiInternelor, Traian Igaş, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ministrulDezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, ministrul Educaţiei, DanielFuneriu, liderul deputaţilor democrat-liberali Mircea Toader, precum şideputalul Sever Voinescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-06-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image