2017-01-17 00:07

EVENIMENT


Boc se gândeşte să revină la Primăria Cluj

 |  18:57
Boc se gândeşte să revină la Primăria Cluj

Fostul premier Emil Boc ar putea candida din nou pentru Primăria Cluj-Napoca. Boc a renunţat la această funcţie pentru a deveni, în 2008, prim-ministru la Bucureşti.

După demisia de la Guvern, Emil Boc s-ar putea întoarce la Primăria municipiului Cluj-Napoca. O decizie finală în acest sens nu a fost încă luată, însă discuţii despre o eventuală candidatură există. Liderii PDL Cluj au fost instruiţi să includă numele lui Emil Boc în sondajele de opinie care se fac zilele acestea pentru desemnarea candidatului democrat-liberalilor la Primăria Cluj. Informaţia a fost confirmată de prim-vicepreşedintele PDL Cluj, Adrian Popa. Acesta a declarat că preşedintele PDL, Emil Boc, va fi inclus de filiala PDL Cluj într-un sondaj care va fi realizat în perioada următoare, în vederea stabilirii candidatului. Mai mult, numele viitorului candidat democrat-liberal va fi făcut cunoscut în câteva săptămâni. „Se fac sondaje pentru a vedea cum reacţionează clujenii, iar partidele politice trebuie să ţină cont de ceea ce vor clujenii. În acest sondaj va fi inclus şi Emil Boc. Candidatul PDL la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napocava fi desemnat în câteva săptămâni“, a menţionat Adrian Popa.Pe de altă parte, celălalt prim-vicepreşedinte al PDL Cluj, Alexandru Coroian, a spus că organizaţia îl va susţine necondiţionat pentru funcţia de primar pe Emil Boc, dacă acesta va dori să candideze pentru o asemenea funcţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-26

TAGURI: Cluj, primarie Cluj, Emil Boc, alegeri 2012, PDLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MORMONUL DE SERVICIU
08 Feb 2012

La cat ii de plin Ardealu l(si Cluj-Napoca),de Dobi Boci=adepti bishnitzar de TroCoceni-totul e posibi l,inclusiv cu acest BoK c u motz la primarie !!!

Adauga un comentariu

Random image