2019-02-20 01:12


Bogdan Licu, procurorul interimar, primele declarații

 |  21:52
Bogdan Licu, procurorul interimar, primele declarații

Noul procuror general interimar al României, Bogdan Licu, a făcut primele declaraţii din noua funcţie. El a anunțat că va trimite la DNA dosarul coloanelor oficiale.

"Nimeni nu este de neînlocuit. Sper ca interimatul meu să fie cât mai scurt şi să avem cât mai curând un nou procuror. Îmi voi face treaba ca şi până acum. Treaba merge înainte. O fac ca şi până acum. Voi trimite dosarul referitor la coloanele oficiale la DNA. Eu sau domnul Olaru. Am aflat de demisia domnului Niţu după ce şi-a dat-o. Nu am ştiut de nimic dinainte. Nu am discutat cu domnul Niţu despre coloană. Nu am primit niciun sfat de la Niţu, sfaturile mi le dau singur. Nu cred că va insista ministrul justiţiei să rămân eu în funcţie", a spus Bogdan Licu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-02

TAGURI: bogdan licu, procuror interimar, dosar dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FAță DE JMECHER
02 Feb 2016

și ăsta! Respiră ușor tupeu, precum țepii ăia din barbă...fața lui, indiferent că în jos este asezonat un costum, cravată ori îmbrăcat lejer, la blugi și tricou, parcă zice „NU semințe bune băieții (ca odinioară...) ci, ”vând dolari, mărci, ceasuri, parfumuri...băieții”!
CARACATITA DIPLOMATIEI
02 Feb 2016

Aha , fifti - fifti , de gasca cu Madam Plescoi , Stelu , Cocos , Patriciu , era intors cu spatele , cind sa furat toata tara . Bani nu avem legi , la pastele cailor tara furata si prostilor .
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...