2018-07-18 13:49


Bogdan Olteanu rămâne în arest la domiciliu, dar scapă de interdicții

 |  08:27
Bogdan Olteanu rămâne în arest la domiciliu, dar scapă de interdicții

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au dispus, vineri seara, eliminarea interdictiei lui Bogdan Olteanu de a lua legatura cu parintii si fosta sotie, insa i-au respins cererea de inlocuire a arestului la domiciliu, decizia fiind definitiva.

In contestatia formulata de Bogdan Olteanu, acesta atacase, in principal, decizia de prelungire a arestului la domiciliu.

Fostul viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu, eliberat la inceputul lunii din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu, a avut interdictia de a se intalni si a discuta cu mai multe persoane, printre care s-au numarat parintii sai si fosta lui sotie, care urmau sa fie audiati ca martori in dosarul de coruptie, in privinta modalitatii de dobandire a averii.

Procurorii au aratat, in referatul prin care au cerut instantei supreme arestarea preventiva, ca in 31 iulie 2008, Bogdan Olteanu, la data faptelor presedinte al Camerei Deputatilor, a mers in Delta Dunarii cu un elicopter pus la dispozitie de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu. In urma discutiilor, omul de afaceri i-ar fi promis suma de un milion de euro pentru numirea jurnalistului Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-01

TAGURI: bogdan olteanu, arest domiciliu, parinti, fosta sotie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BORFASULE
01 Oct 2016

LA multi ani in penitenciar!!!
CONSTANTIN
01 Oct 2016

Am inteles ca dragostea i-a produs o amnezie profunda, dar de ce nu oprit sa devina infractor ?
Random imageUltimele stiri

Apa Nova