2018-12-15 04:57


Bogdan Olteanu rămâne în arest la domiciliu, dar scapă de interdicții

 |  08:27
Bogdan Olteanu rămâne în arest la domiciliu, dar scapă de interdicții

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au dispus, vineri seara, eliminarea interdictiei lui Bogdan Olteanu de a lua legatura cu parintii si fosta sotie, insa i-au respins cererea de inlocuire a arestului la domiciliu, decizia fiind definitiva.

In contestatia formulata de Bogdan Olteanu, acesta atacase, in principal, decizia de prelungire a arestului la domiciliu.

Fostul viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu, eliberat la inceputul lunii din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu, a avut interdictia de a se intalni si a discuta cu mai multe persoane, printre care s-au numarat parintii sai si fosta lui sotie, care urmau sa fie audiati ca martori in dosarul de coruptie, in privinta modalitatii de dobandire a averii.

Procurorii au aratat, in referatul prin care au cerut instantei supreme arestarea preventiva, ca in 31 iulie 2008, Bogdan Olteanu, la data faptelor presedinte al Camerei Deputatilor, a mers in Delta Dunarii cu un elicopter pus la dispozitie de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu. In urma discutiilor, omul de afaceri i-ar fi promis suma de un milion de euro pentru numirea jurnalistului Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-01

TAGURI: bogdan olteanu, arest domiciliu, parinti, fosta sotie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BORFASULE
01 Oct 2016

LA multi ani in penitenciar!!!
CONSTANTIN
01 Oct 2016

Am inteles ca dragostea i-a produs o amnezie profunda, dar de ce nu oprit sa devina infractor ?
Random imageUltimele stiri


loading...