2017-01-20 12:25

EVENIMENT


Bogdan Ilea este noul şef al ADS

 |  21:00
Bogdan Ilea este noul şef al ADS

Dezvăluirile publicate de ziarul „Puterea” cu privire la numirea tânărului Bogdan Ilea, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Sălaj, în fruntea Agenţiei Domeniilor Statului s-au confirmat. Miercuri seară, ministrul agriculturii, Valeriu Tabără, la cererea liderului PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, a semnat numirea lui Bogdan Ilea în fruntea ADS. Conducerea PDL Sălaj precizează că Lucian Bode nu a supus la vot susţinerea lui Bogdan Ilea în funcţia de preşedinte ADS.

 „Păpuşarii” din spatele mult râvnitului post de preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului au reuşit să îşi numească „marioneta” pe funcţia de şef al ADS. Avocatul Bogdan Ilea, un tânăr PDL-ist care se laudă pe site-ul de socializare Facebook cu poze în care apare alături de preşedintele Traian Băsescu sau de premierul Emil Boc, a ajuns preşedinte ADS. Deşi ar fi trebuit să aibă votul de susţinere al conducerii PDL Sălaj, prim-vicepreşedintele Organizaţiei PDL Sălaj, Gheorghe Stanciu, ne-a declarat că Biroul Permanent Judeţean Sălaj nu a votat susţinerea lui Bogdan Ilea. „Dacă s-ar fi respectat statutul PDL, ar fi avut loc o şedinţă a Biroului  Permanent Judeţean Sălaj prin care să fie decisă susţinerea lui Bogdan Ilea. Nu se poate numi Bogdan Ilea pe funcţia de preşedinte al ADS fără aprobarea Biroul  Permanent Judeţean Sălaj. Preşedintele PDL Sălaj, Lucian Bode, a luat decizia pe cont propriu; la următoarea şedinţă a Biroului  Permanent Judeţean Sălaj vom discuta această problemă. Lucian Bode, după ce s-a văzut cu sacii în căruţă, a uitat de oamenii din Sălaj. Preşedintele PDL Sălaj face ce vrea fără să fie consultat Biroul  Permanent Judeţean Sălaj”, ne-a precizat prim-vicepreşedintele Organizaţiei PDL Sălaj.

Tabără: „Aştept o notă cu mai multe explicaţii”

Ministrul agriculturii, Valeriu Tabără, a explicat pentru ziarul „Puterea” că a semnat numirea lui Bogdan Ilea „după ce liderul PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, a prezentat un proces-verbal în care era precizată susţinerea membrilor Biroului  Permanent Judeţean Sălaj”. „Dacă nu a avut loc şedinţa Biroului  Permanent Judeţean Sălaj şi membrii PDL din judeţ nu îl susţin pe Bogdan Ilea, aştept o notă cu mai multe explicaţii”, ne-a spus Valeriu Tabără.

Susţinere telefonică

Pe de altă parte, liderul PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, ne-a explicat că i-a consultat telefonic pe membrii Biroului  Permanent Judeţean Sălaj cu privire la susţinerea lui Bogdan Ilea. „Eram în Bucureşti şi nu putea avea loc şedinţa Biroului  Permanent Judeţean Sălaj. Am sunat cei 32 de membri ai Biroului Permanent Judeţean Sălaj, din care 28 au răspuns afirmativ. Trei persoane din cadrul Biroului  Permanent Judeţean Sălaj nu au răspuns la telefon. Toţi cei 28 au spus că sunt de acord cu propunerea ca Bogdan Ilea să fie propus pe funcţia de preşedinte ADS. S-a întocmit un proces-verbal care a fost depus la cancelaria partidului”, a mai spus Bode. Întrebat care sunt referinţele profesionale care îl califică pentru funcţia de preşedinte ADS, Bode a mai precizat că „este un avocat de succes”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

OBSERVATOR
23 Sep 2011

Problema e foarte simpla. Acest bogdan ilea jurist mediocru este papusa... clubul infractoirilor il are ca sef pe Bode si ca executiv pe Cristescu iar ca SPP-isti pe Andreea Vass la guvern, care arunca la cos propunerile ministrului si face lobby la extrem pentru Cristescu (oare din ce motive????? financiar plus sexual??????) si tot SPP pe comisarul Cristian Lascau, tot din salaj, care blocheaza la nivelul sau infractiunile referitoare la ADS. Mai scapa cate o infiormatie in lipsa lui Lascau din instiotutie si atunci Vass il ameninta cu destituirea... Jocul este simplu. Cristescu si Bode au antamat lucrari pt care au primit deja spaga dar nu au facut aproape nimic iar cei in cauza urla si cer bani inapoi dar banii s-au topit in apartamente pe strada Sirenelor, Bucuresti in masini si in off shorul din Cipru... iar o infima parte a ajuns la pdl, pt sustinere... Atentie DNA opriti-i!!!!!!! Bravo jurnalistilor implicati in aceasta actiune anticoruptie. Ati facut dovada ca sinteti a patra putere in stat.
GEANINA
23 Sep 2011

Deci lasati-ma sa inteleg... La vremuri noi.... TOT NOI. Pai cum va inchipuiati domnilor ca tabara ar fi numit un strain intr-o pozitie care ii asigura un viitor stralucit si indestulat? Cat de priceput trebuie sa fie baiatul asta in a administra domeniile statului...?
ALT OBSERVATOR
23 Sep 2011

Probabil ca nu e o fericita alegere acest domn Ilea, car credeti ca era neaparat mai bun unul propus de Valeriu Tabara ? Sau direct de Premier ?

Adauga un comentariu

Random image