2018-10-17 14:47


Borcea a dat din nou de necaz: a fost adus la DNA

 |  17:10
Borcea a dat din nou de necaz: a fost adus la DNA

Fostul președinte al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a fost adus, marți, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat din nou.

Motivul pentru care Borcea este audiat și calitatea sa nu au fost date publicității. Totusi, in ultima perioada, Borcea a fost adus de mai multe ori la sediul DNA pentru a da declaratii in dosarul de coruptie al judecatorului Geanina Terceanu.Audierile au durat timp de o ora si jumatate, potrivit Romania TV.Judecatorul Geanina Terceanu a sustinut ca a primit 10 mii de euro spaga de la Cristi Borcea pentru un verdict favorabil in Dosarul Transferurilor, dar fostul presedinte al lui Dinamo a negat acest lucru. De altfel, din cazul judecatorului Terceanu, Borcea este singurul inculpat care nu a recunoscut faptele de care este acuzat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-12
Citeste si:
Schimbarea la faţă a grangurilor din fotbal. Azi, Cristi Borcea. Imagini cât mii de cuvinte
Cristi Borcea a ajuns de urgență la spital
REACŢIA Alinei Borcea după ce a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată. Soţia lui Cristi Borcea atacă dur
Cristi Borcea şi Fraţii Becali, audiaţi la DNA

TAGURI: cristi borcea, borcea la dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SONIA
13 Ian 2016

cine este acest borcea caruia i se aloca atat de mult spatiu in mass media in detrimentul multor oameni care fac cinste Romaniei? mai relatati si lucruri si situatii interesante, utile, care sa ne faca sa ne simtim cu adevarat ROMANI!
Random imageUltimele stiri


loading...