2017-01-18 01:45

EVENIMENT


Bordel în hotelul unui baron PNL

 |  21:00
Bordel în hotelul unui baron PNL

Scandalul prostituatelor minore din Târgu-Jiu a ajuns la final, rechizitoriul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu urmând a ajunge pe masa judecătorilor.

Conform anchetatorilor, trei eleve ale unor licee din Târgu-Jiu, cu vârste de 16-17 ani, au fost puse de Marius Taşcău, un bărbat în vârstă de 27 de ani, aflat în prezent în stare de arest preventiv, să se prostitueze. În ultimele săptămâni, în presa locală s-a zvonit că printre clienţii fetelor s-au numărat reprezentanţi ai autorităţilor judeţene sau chiar înalţi funcţionari publici şi mai mulţi oameni de afaceri,  fiind vehiculate nume importante din judeţ. Acestea au avut însă o clientelă extrem de diversă, de la grupuri de muncitori şi până la cetăţeni germani. Astfel, conform procurorilor, cele trei eleve primeau sume cuprinse între 50 şi 200 de lei, cum a fost în cazul unui grup de muncitori cu care acestea au întreţinut relaţii sexuale într-o locuinţă dintr-o comună din Gorj, până la 100 de euro de fiecare, atât cât au încasat fetiţele de la mai mulţi cetăţeni germani cu care acestea au „socializat” în modul cel mai intim în zilele de 6 şi 19 decembrie la hotelul Sara din Ţicleni, hotel ce aparţine baronului local Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj.

Acesta din urmă a declarat că habar nu are despre cele petrecute în hotelul pe care îl deţine în Ţicleni: „Nu ştiu eu cine îşi ia cameră la hotel. Nu mă uit în registrul de casă. În hotel intră şi ies zilnic 40 de persoane. Dacă a fost vreo minoră cazată, nu e treaba mea să ştiu şi nici nu m-a interesat vreodată. Nu am fost chemat la Parchet nici eu şi nici angajaţii de la hotel Sara. Sunt mai multe hoteluri implicate în caz, nu doar al meu. Au fost prin mai multe zone din Gorj, al meu apare că este mai cunoscut şi insistă presa”, a declarat liderul liberal din Gorj. Se pare că procurorii i-au luat la întrebări şi pe cei care au întreţinut relaţii sexuale contra cost cu cele trei eleve minore, aceştia făcându-se vinovaţi de infracţiunea de relaţii sexuale cu un minor, faptă pedepsită de Codul penal cu închisoare de la 3 la 12 ani cu executare. La rândul lor, cele trei eleve riscă să fie exmatriculate sau, în cel mai bun caz, vor repeta clasa, din cauza mediilor scăzute la purtare. Dosarul a fost înaintat magistraţilor de la Judecătoria Târgu-Jiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-10

TAGURI: Dian Popescu, PNL Gorj, Hotel Sara Ticleni, prostituate minoreComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NICOLAE
24 Ian 2012

ce judecatori la tirgu ji u fratilor.pai exista o s trada unicat in romania i tg. jiu unde sunt zeci d e vile de judecatori proc urori militieni si unde v ila primarului e cea mai mica.
CIUCIUGAYA
25 Ian 2012

PENTRU VOI NU ESTE NEVOIE SA MERGETI INTR-UN HOTEL AL PDL SA VA PROSTITUATI .AVETI ACEASTA FITUICA SI INTIMITAREA REDACTIEI.

Adauga un comentariu

Random image