2019-01-20 13:02


BRACONAJ. Tone de peşte, confiscate

 |  18:19
BRACONAJ. Tone de peşte, confiscate

Peste 4,6 tone de peşte pescuit ilegal şi plase de pescuit în lungime totală de peste 22 de kilometri au fost ridicate de oamenii legii, în urma unei acţiuni desfăşurate de Poliţia Română pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, poliţiştii au constatat 345 de infracţiuni şi au aplicat peste 3.700 de sancţiuni contravenţionale. În perioada 11 aprilie – 14 mai, poliţişti din cadrul stucturilor de ordine publică, poliţiei transporturi, poliţiei rutiere, investigare a criminalităţii economice şi Serviciului de Poliţie „Delta Dunării” au desfăşurat 1.240 de acţiuni punctuale pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-17

TAGURI: braconaj, tone, peste, confiscate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


- CHIOLHANE IN DELTA
17 Mai 2015

Prosti cad . Cei destepti au facut vile linga Dunare sau lacuri si da din curte la peste . Binenteles stiu cind se fac controale . Dar si ministru transporturilor sub pretxtul reparari drumuri si altele necesare , au facut drumuri pina in poarta vilelor mafiotilor . Dar si bonus alei din curtea vilelor . Am fost . Cauta vilele ministrilor in Delta .
Random imageUltimele stiri

loading...