2019-05-21 13:55


Braconier ucis de un porc MISTREŢ

 |  16:07
Braconier ucis de un porc MISTREŢ

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Satu Mare a fost ucis de un porc mistreţ pe care a încercat să îl împuşte ilegal în localitatea Dobra. Bărbatul a rănit animalul, iar acesta l-a atacat şi i-a provocat leziuni care au dus la deces, conform Mediafax.

„Bărbatul a fost dus la un centru medical de permanenţă, dar nu s-a mai putut face nimic, astfel că a fost constatat decesul. Cazul este cercetat ca moarte suspectă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera.

În acest caz s-a deschis un dosar de moarte suspectă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. În cadrul anchetei a fost ridicată arma de vânătoare folosită de pădurar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-22

TAGURI: barbat, ucis, mistret, braconier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Ian 2019

Ziceți și de bicicliștii ce călăresc bicicletele pe străzile capitalei pe trotuare și pe treceri pentru pietoni!https://petitieonline.ro/petitie/51086147.Semnați,oameni buni!
CIUMA ROSIE PORCINA
22 Ian 2019

Mistretul -ai autorizatie sa ma impusti? ai viza pe carnetul de AJVPS? dar gloantele sunt autorizate? ma da ce peeeezda ma-tii vii tu in padure la mine sa te dai smeker cu pusca aia...ia sa vezi ce te eu mananc porcule ce esti
@CIUMA ROșIE
22 Ian 2019

:)))))
Random imageUltimele stiri


STARBAG