2018-12-13 13:44


Braşov. O cisternă încărcată cu 25 de tone de kerosen s-a răsturnat. ISU a izolat zona

 |  10:59
Braşov. O cisternă încărcată cu 25 de tone de kerosen s-a răsturnat. ISU a izolat zona

O cisternă încărcată cu 25 de tone de kerosen s-a răsturnat, marţi, pe DN1, în judeţul Braşov. Un echipaj de la ISU a intervenit de urgenţă pentru izolarea zonei, în condiţiile în care există scurgeri de combustibil.

Accidentul a avut loc în localitatea braşoveană Viştea de Jos, după ce şoferul cisternei a parcat autovehiculul într-o zonă înclinată, fără să îl asigure corespunzător. Bărbatul a coborât, moment în care cisterna a luat-o la vale şi s-a răsturnat.

”Şoferul nu a asigurat corespunzător cisterna în momentul în care a coborât, iar aceasta a plecat la vale aproximativ 50 de metri, apoi s-a răsturnat într-un şanţ de la marginea drumului“, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, potrivit Mediafax. 

Un echipaj cu apă şi spumă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a ajuns de urgenţă la faţa locului şi a izolat zona. De asemenea, bornele cisternei au fost deconectate pentru a înlătura pericolul producerii unei explozii.

”Există scurgeri la gurile de vizitare a rezervorului, care s-au deformat în urma accidentului. Se intervine cu o autospecială cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor PSI. Nu sunt victime“, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Circulaţia rutieră a fost deviată pe DJ 104A, prin oraşul Victoria.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10

TAGURI: brasov, cisterna, tona, kerosen, rastoarna, isu, izoleaza, zona
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...