2018-12-16 17:36


BREAKING NEWS. Frunzăverde - doi ani de închisoare cu suspendare

 |  08:47
BREAKING NEWS. Frunzăverde - doi ani de închisoare cu suspendare

Vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare de Tribunalul Caraș-Severin, pentru că, abuzând de funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severinn, i-a șantajat pe primarii din județ să susțină candidatura lui Klaus Iohannis la funcția de președinte al României.Instanța l-a condamnat și pe adjunctul lui Frunzăverde, Ionesie Ghiorghioni, la trei ani și patru luni de închisoare, cu executare.

Tribunalul Caraş-Severin a pronunţat joi, 14 ianuarie 2016, sentinţa în dosarul deschis de DNA lui Sorin Frunzăverde privind primirea de foloase necuvenite în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din anul 2014. Astfel judecătorul a decis "Condamnă pe inculpatul FRUNZĂVERDE SORIN, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 13 din Legea nr.78/2000, la: - 2 (doi) ani închisoare. În baza art. 67 Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin.1 lit. a, b, k Cod penal, pe o perioada de 5 (cinci) ani, în condiţiile art. 68 lit. b Cod penal. În baza art.65 alin.1 Cod penal, interzice inculpatului, ca pedeapsă accesorie, exercitarea drepturilor prevăzute la art.66 alin.1 lit. a, b, k Cod penal, în condiţiile art. 65 alin. 3 Cod penal. În temeiul art. 91 Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei închisorii sub supraveghere pe durata termenului de încercare de 4 ani ..."

Şi Ionesie Ghiorghioni a fost condamnat de Tribunalul Caraş-Severin, acesta a primit o pedeapsă cu executare: "inculpatul va executa pedeapsa de: - 2 (doi) ani închisoare, la care se adaugă 16 (şaisprezece) luni închisoare, precum şi amenda de 27.000 (douăzecişişaptedemii) lei"


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-05-19
Citeste si:
EXCLUSIV. VIDEO. DNA cere 10 ani de pușcărie pentru aghiotantul lui Frunzăverde
EXCLUSIV. Inedit! Detaliile percheziţiei DNA la aghiotantul „căzut” al lui Frunzăverde
Revoltă în societatea civilă reşiţeană. Conferenţiarul Rotaru, chemat la Comisia de Disciplină de rectorul Frunzăverde
Dosarele Frunzăverde & Ghiorghioni. Vicepreședintele PNL a șantajat pentru Iohannis, spun primarii
EXCLUSIV. Octopus de Caraș-Severin. Aghiotantul lui Frunzăverde „vămuia” şi fondurile europene
EXCLUSIV. Se strânge lațul în jurul baronilor de Caraș-Severin. Doi oficiali au dat declarații care îl incriminează pe aghiotantul lui Frunzăverde
EXCLUSIV. Iată dovada! Sorin Frunzăverde a mituit primari cu promisiunea fondurilor alocate de un guvern PNL
Dosarul fraudării alegerilor prezidențiale. Frunzăverde: „Nu aveam nici o posibilitate să exercit vreo influență politică!”
Cum se apără Frunzăverde în procesul fraudării alegerilor prezidențiale
Frunzăverde și Ghiorghioni au „pus-o”! Martorul care aruncă în aer administrația județului Caraș-Severin

TAGURI: condamnare sorin frunzaverde, condamnare ionesie ghiorghioni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JUSTIțIE DE RAHAT!
15 Ian 2016

Adică Șeful (tartorul) i-a doar 2 ani cu suspendare, iar adjunctul - cu executare (tot 2 ani) și plata (în contul cui?) a 27.000 lei. Jogodia asta de Frunzăverde este ”judecat” și ”condamnat” pt.firfirici, nu pentru tunurile mari exact ca toți infractorii politici post-decembriști. Să-l amintim pe Năstase, pe Mitrea și pe alții care sunt trași la răspundere deosebit de fin, de delicat de coana Justiție și pentru cauze minore. Aferim! Să tot fii/devi infractor politic Made in Romania pt.că ești protejat de legi.
AGRICULTORUL FERICIT
15 Ian 2016

Iata un caz interesant.Justitia condamna persoane care au contribuit la alegerea Presedintelui in functie. Frunzaverde(nume predestinat) a scapat numai cu pete pe pedigree. Executantul, normal o trage. Oare poate spera la o gratiere ?
HA.HA.HA....
15 Ian 2016

Ce TRIO bestia(r) - un MUT cu gura pungită de la mirosul emanat din nările BULDOGULUI care-l provoacă (ca accept) din ochi, alături de cel de sus, cu frunza pleoștită și încruntat că s-ar putea să nu mai fie perceput ca trifoi cu patru foi și să-i cadă în sfărșit frunza (sau fisa)...chiar dacă am avut o toamnă târzie până pe 25 decembrie, aducătoare de viruși, gripe serioase!
PENALII SUNT LASATI IN PARLAME
16 Ian 2016

DE CE MAGISTRATII LASA PENALII IN PARLAMENT ORI ADMINISTRATIE LOCALA! I-A CONDAMNAT CU SUSPENDARE, AFARA DIN POLITICA/ADMINISTRATIE PT 10 ANI! ESTE COMPLICITATEA MAGISTRATI-POLITICIENI-GUVERBNANTI: EI AU SALARII IMENSE SI PENSII NESINTITE, ABERANTE: 85 % DIN TOATE VENITURILE ( ADICA LAS CONCEDII SI ALTE DREPTURI NEINCASATE SI LE CUMULEZ IN ULTIMUL AN SI ASA ISI TRIPLEAZA PENSIA! ) SI NOI, AVEM PENALI CONDAMNATI DEFINITIV CU SUSPENDARE CARE FAC LEGI SI LATRA LA TV!
Random imageUltimele stiri


loading...