2019-02-24 01:08


„Bunicii”, din nou la poarta Cotroceniului

 |  16:18
„Bunicii”, din nou la poarta Cotroceniului

Încă de dimineaţă, persoane de vârsta a treia s-au strâns la poarta Cotroceniului, acum ajungând la zeci. În general sunt persoane care-şi revendică proprietăţi confiscate de regimul comunist. Oamenii cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis, pe care îl consideră vinovat că judecătorii nu le dau dreptate. De asemenea, ei se menifestă pentru Guvernul Grindeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-06

TAGURI: protest, cotroceni, bunici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TOT IO
06 Feb 2017

au gresit poarta. Au uitat si anul in care suntem...Trebuiau la Iliescu....
EPAVE COMUNISTE.
06 Feb 2017

Altzaimer si Parkinson protesteaza la Cotroceni pusi de mafia bolsevica care RADE DE EI MANIPULANDU -I. PLINI DE BOLI SI SUFERINTI MATERIA PRIMA PENTRU CIMITIRE APROBA HOTIA SI CORUPTIA. SA VA FIE RUSINE FATA DE NEPOTII SI COPII VOSTRI CARE SI EI PROTESTEAZA PE LA PORTI STRAINE SI VA PLATESC PENSIILE .
CROCODILUL FLAMAND
06 Feb 2017

SI CAND ILIESCU JIGODIA IMPUSCA OAMENII LA UNIVERSITATE EI VENEAU CU FLORI SI PRAJITURI.....IAR LA MINERI CU SANDVISURI....SI APLAUZE.......................EXISTA SI ASEMENEA CRETINI IN ROMANIA ETERNA SI FASCINANTA
@CROCODIL FLAMAND.
06 Feb 2017

Si strigau '' moarte intelectualilor '' si '' noi muncim nu gandim '' DE PARCA ASTAZI GANDESC MAI MULT. PENTRU EI GANDESC. gadea si ciutacu.
ION CREANGA
06 Feb 2017

Ce. Va e rușine cu ei!!!Ei v_au crescut!!!,dus de mana!!Sunt cetățeni români că și voi au aceleași drepturi,când a_ti greșit v_ au cercetat părintește!!! Voi îi Mistocariti!!!!Frumos sa va fie rușine!!!!!
GAGA
06 Feb 2017

Ba futu-va muma in cur, cei care nu sunt de acord cu voi sunt bunici? (ramoliți,etc). In partea cealalta sunt numai tineri frumosi si liber, nu-i asa? Cretinilor!
ION CREANGA.
07 Feb 2017

Mai gargara infecta!!O sa mori tânăr nu o sa ajungi la vârsta lor!!Analfabet,neterminat!!Născut prin avort spontan!!!Ai fost hrănit cu viperin!!!!!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...