2017-01-16 15:05

EVENIMENT


Bute, călcat în picioare

 |  20:59
Bute, călcat în picioare

Un văr al campionului mondial la box Lucian Bute a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost bătut, duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, în faţa discotecii din comuna Pechea.

Potrivit unor rude, Gelu Bute, în vârstă de 23 de ani, tocmai pleca de la discotecă împreună cu fraţii şi un văr, când a izbucnit un conflict cu mai mulţi indivizi care s-au năspustit asupra lor. Însoţitorii lui Gelu Bute au fugit, acesta rămânând în faţa a aproape zece persoane care l-au călcat în picioare. Agresiunea a durat câteva secunde, pentru că în zonă a apărut un echipaj de poliţie, aflat în patrulare, care a şi chemat o ambulanţă. Spre orele după-amiezii, poliţiştii au reuşit să identifice şi să reţină patru dintre agresori, care au vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani. Anchetatorii s-au înţeles destul de greu cu unul dintre atacatori pentru că era, ca şi victima, în stare avansată de ebrietate.

Lăsat singur

Gelu Bute a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi şi a fost internat în Secţia de Neurochirurgie. „În jurul orei 4.40 a fost adus tânărul de 23 de ani, agresat, având cu o plagă pareto-occipitală, şi fiind sub influenţa alcoolului şi foarte agitat. A fost suturat, am aşteptat să se trezească pentru a efectua şi alte investigaţii. Ulterior, a fost transferat în serviciul de Neurochirurgie", a declarat coordonatorul SMURD Galaţi, dr. Anghel Trifan. Gelu Bute urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, a declarat că tânărul a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele de zece persoane, iar în prezent este în stare gravă şi urmează să fie operat. „Pacientul este în stare comatoasă. Din câte am înţeles, agresiunea s-a întâmplat spre dimineaţă. Patru tineri, printre care şi vărul lui Lucian Bute, se întorceau de la discotecă. Au fost atacaţi de un grup de alţi zece. Trei dintre dintre cei patru tineri au fugit şi l-au lăsat singur pe vărul boxerului în faţa acestui grup”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-09-13

Mai multe imagini:
Bute, călcat în picioare
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image