2017-01-17 23:17

EVENIMENT


Cadavrul tânărului din Cernavodă care şi-a ucis soţia a fost găsit în Dunăre

 |  11:01
Cadavrul tânărului din Cernavodă care şi-a ucis soţia a fost găsit în Dunăre

Cadavrul lui BogdanMitu, tânărul din Cernavodă care şi-a ucis soţia în 3 ianuarie şi a fost datdispărut, iar o zi mai târziu părinţii fetei au fost ucişi, a fost găsit înapele Canalului Dănăre-Marea Neagră, trupul acestuia fiind descoperit de cătreşeful Poliţiei Cernavodă, Emilian Nicolae.

ŞefulPoliţiei Cernavodă a declarat că a găsit trupul lui Bogdan Mitu în jurul orei7.50, în acelaşi loc în care a fost descoperit şi cadavrul soţiei acestuia.

"Făceam un rondprin oraş şi am trecut şi prin zona respectivă, pe la 7.50, şi am văzut corpulplutind pe apă. Era exact în acelaşi loc în care a fost găsit şi cadavrulGabrielei Mitu", a declarat şeful Poliţiei Cernavodă.

Potrivit acestuia, înzona respectivă apa nu este curgătoare, iar imediat după ce temperaturile aucrescut corpul a ieşit la suprafaţă.

Trupul tânărului afost dus la mal şi este aşteptată sosirea unei echipe de criminalişti de la Constanţa şi aprocurorului de caz, după care cadavrul va fi dus la morgă pentru necropsie.

Bogdan Mitu a fost datdispărut în 3 ianuarie, după ce soţia acestuia, Gabriela Mitu, în vârstă de 22de ani, a fost găsită înecată în Dunăre, la Cernavodă.

Anchetatorii austabilit că tânăra a fost omorâtă, iar principalul suspect în acest caz a fostsoţul acesteia, Bogdan Mitu, despre care s-a presupus că după ce şi-a ucissoţia s-ar fi înecat şi el.

O zi mai târziu, în 4ianuarie, cadavrul Elenei Garoafă (55 de ani), mama Gabrielei Mitu, a fostgăsit într-un şifonier din locuinţa femeii. Ulterior, sub un pat, în beciulcasei din locuinţa familiei a fost găsit şi cadavrul tatălui tinerei dinCernavodă, Petre Garoafă (62 de ani).

Concluziile medicilorlegişti arată că părinţii Gabrielei Mitu au fost ucişi cu 25-30 de lovituri decuţit.

Dublul asasinat a fostasumat de către Giani Deli-Iorga (30 de ani), prietenul din copilărie al luiBogdan Mitu.

Giani Deli-Iorga le-adeclarat anchetatorilor că în momentul comiterii crimelor era băut şi că a mersacasă la părinţii fetei după ce prietenul său, Bogdan Mitu, l-ar fi anunţat căvrea să se sinucidă de supărare că soţia sa intenţionează să-l părăsească. Elar fi mers acasă la Elena şi Petre Garoafă încercând să-i convingă să intervinăpe lângă Gabriela Mitu ca tânăra să renuţe la intenţia ei de a divorţa deBogdan. Acolo s-ar fi luat la ceartă cu Petre Garoafă, acesta l-ar fi ameninţatcu un cuţit, iar într-un moment de furie l-ar fi dezarmat şi apoi l-ar fiomorât. Ulterior, ca să-şi ascundă fapta, s-a hotărât să o omoare şi pe ElenaGaroafă

În 6 ianuarie, GianiDeli-Iorga a fost arestat preventiv pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-03-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image