2019-02-18 00:33


Câine îngropat de viu într-un cavou, scos după două zile de pompieri

 |  15:20
Câine îngropat de viu într-un cavou, scos după două zile de pompieri

Scene de-a dreptul tulburătoare într-un cimitir din Timiș! Un câine a fost îngropat de viu. Pompierii au fost chemați să intervină după ce oamenii l-au auzit lătrând. Groparii care au făcut asta au avut o explicație incredibilă.

Pompierii de la Sânnicolau Mare au salvat un câine care a fost îngropat într-un cavou. O femeie aflată în cimitir pentru a se reculege la mormintele celor dragi l-a auzit lătrând şi a sunat la 112.

Administratorul cimitorului a avut o explicaţie halucinantă. El le-a spus oamenilor legii că aminalul a intrat în cavou şi pentru că nu au putut să-l scoată au decis să închidă cavoul şi să-l lase acolo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-02

TAGURI: caine, ingropat, cavou,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ADMINISTRATOR DEMENT!
02 Sep 2018

Cum să lași bietul animal captiv acolo?!? Unii români s-au tâmpit la cap! Cum să nu te doară sufletul pentru o ființă rămasă închisă și tu să știi dar să dormi bine-merci cu dovleacul pe pernă! La fel o să i se întâmple și lui...e lege!
OSMAN
03 Sep 2018

am ajuns rau.cu ce a grest bietul sufletel sa fie inchis ,fara apa si o bucatica de paine?
ANONIM
03 Sep 2018

Vad ca am ajuns rau, ne pot manipula si animalele, nu ca nu-s grozave, insa noi avem probleme. mari mai ales ca nu intelegem, ele sunt mai intelepte si avansate ca noi ortodoxiii prostaliti intru adormirea generalizata cand tara e jefuita de zor. Si popii-s in slujba hotilor natiei romane, ei capata acum salarii, inainte nu aveau, calugarii iar, au obtinut favoruri si pe legile restituirii proprietatilor si orice avantaje doar pt ca sunt ocrotitorii hotilor neamului si ii tin pe romani drogati ca apoi hotii sa poata in liniste sa fure. Va amintiti cum de auto demisiona Teoctist in `89? Apoi tot el se repuse pe tronul religiei. CUM SA MANIFESTI INCREDERE CA POPOR IN ALTA FATETA A SECURITATII? MASCARICII ASTI-A PT BANI SE IMBRACA IN ORICE, PUN SUTANA, CANTA ARII, FAC POLITICA, ORICE, MASCARICII NAIBII.
FLOREA BUNEA
03 Sep 2018

de acord ANONIM.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...