2019-02-21 12:06


Când va DECIDE Iohannis asupra REVOCĂRII lui Kovesi

 |  16:39
Când va DECIDE Iohannis asupra REVOCĂRII lui Kovesi

Amână de mult timp anunțul mult așteptat, deși a declarat că va lua o decizie după Paști. Președintele Klaus Iohannis va anunța săptămâna viitoare dacă o revocă sau nu din funcție pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Tudorel Toader a trimis la Cotroceni cererea de revocare a Laurei Codruța Kovesi după ce secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dat aviz negativ propunerii ministrului Justiţiei privind revocarea Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA.

Anunţul a venit la finalul unei ședințe la care au fost prezenţi atât ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, cât şi procurorul general al Românei, Augustin Lazăr. Potrivit Realitatea TV, singurul vot în favoarea raportului a fost chiar al lui Tudorel Toader. Avizul CSM este consultativ, decizia finală aparţine preşedintelui Klaus Iohannis.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost chemată joi la Inspecţia Judiciară pentru a da lămuriri în cazul uneia dintre cercetările disciplinare deschise pe numele său, au precizat, vineri, surse citate de agerpres.ro. Potrivit surselor citate, audierea are legătură cu refuzul Laurei Codruţa Kovesi de a se prezenta în faţa Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din anul 2009.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-13

TAGURI: iohannis, cerere, revocare, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
13 Apr 2018

SA PISAT PE EA CIOCIOLINA DE PLESCOI . FACEA CHEFURI CU EA SI AMANTI . A DISTRUS TOATA ECONOMIA , RESURSELE SI TARA . IN TIMPUL EI SA FURAT 100 MILIARDE EURO . MARILE DOSARE AMINATE PINA SAU ORESCRIS . NU A RECUPERAT NICI1 LA SUTA DIN PAGUBA TARI .
ANONIM
13 Apr 2018

ALO , PE LA ROMGAZ SAU TRANSGAZ SAU PETROLUL SI RESURSELE TARI PENTRU TOTDEAUNA , MAI SINT ALE NOASTRE CEVA ???? PE MAGHIARUL - MOGHIOROS - COLEG DE ETNIE , ALA FUGIT LA ADUS IN TARA SI LUAT BANI DE LA EL ????????
ALENNA ALISON
13 Apr 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când doctorul ODUMODU a spus. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
LEVST.
15 Apr 2018

Orban, despre hotărârea lui Iohannis legată de revocarea lui Kovesi: Cronica unei decizii cunoscute.(...)____-------_____ sa zicem ca acest orban are dreptate, insa istoria noastra ne spune clar ca ,Romania sufera cronic de Duminca Orbului, de Saptamana Orbilor, de Luna si chiar de Anul Orbilor, de ce nu ar fi si "Ziua lucratoare a Orbului?" (tocmai intors din vacanta, deci "obosit")...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...