2017-01-19 02:21

EVENIMENT


Candidatul Moscovei a vorbit în română

 |  19:02
Candidatul Moscovei a vorbit în română

Favoritul Rusiei la alegerile prezidenţiale de la Tiraspol - Transnistria, Anatoli Kaminski, a vorbit în limba română, după ce a participat la vot.

“Aş vrea să spun vreo două vorbe şi în moldoveneşte (limba română). Aş dori ca noi toţi să fim împreună, să fim noi toţi sănătoşi şi zdraveni. Cu Moldova trebuie să fim buni vecini, aşa este hotărârea poporului nostru care trăieşte aici”, a declarat Anatoli Kaminski.

Igor Smirnov este sigur că va obţine al cincilea mandat de preşedinte al regiunii separatiste şi s-a arătat deranjat de campaniaelectorală care i-ar fi prejudiciat imaginea.

“Minciuna nu se comentează, dar se acţionează conform legii. Deja am dat în judecată. Astfel de PR negru nu a avut loc niciodată în campaniaelectorală”, a spus Smirnov. Actualul lider de la Tiraspolşi-a exprimat opţiunea de vot la Palatul Republicii din Tiraspolşi a fost întâmpinat cu orchestră.

Atât Igor Smirnov, cât şi contracandidatul său, Anatoli Kaminski, nu văd viitorul regiunii separatiste în componenţa Republicii Moldova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image