2018-12-11 17:56


Cântăreţul de muzică populară Vlada Misici este acuzat de trafic de persoane şi viol ca mijloc de constrângere

 |  07:03
Cântăreţul de muzică populară Vlada Misici este acuzat de trafic de persoane şi viol ca mijloc de constrângere

Un cântăreţ de muzică populară din Banat, Vlada Misici, a fost ridicat, luni seară, pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrângere şi constituire de grup infracţional organizat. Aceasta este acuzat că ar fi obligat mai multe tinere, între care şi minore, să întreţină relaţii sexuale cu clienţi ai barului său.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat, că procurorii DIICOT şi poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Timişoara au descins, luni seară, la locuinţa din localitatea Şag şi la barul din Timişoara deţinute de un cunoscut interpret de muzică populară din Banat, Vlada Misici.

Sursele citate au mai menţionat că, în anul 2012, Vlada Misici ar fi obligat mai multe fete, unele dintre acestea minore, sub ameninţare şi viol ca mijloc de constrângere, să întreţină relaţii sexuale cu clienţii săi, în diferite locuri din Timişoara. Mai multe fete au depus plângeri împotriva interpretului de muzică populară.

În acest caz mai este cercetată o angajată a lui Vlada Misici, o percheziţie desfăşurându-se şi la locuinţa acesteia.

În urma percheziţiilor, în locuinţa cântăreţului au fost găsite două pistoale cu gaz pentru care bărbatul nu ar avea autorizaţie.

Vlada Misici este cercetat pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrângere şi constituire de grup infracţional organizat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-26

TAGURI: cantaret, muzica, populara, vlada, misici, acuzat, trafic, persoana, viol mijloc, constrangere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...