2018-12-12 05:04


Caranii şi Sportivii s-au împuşcat în Bucureşti

 |  19:17
Caranii şi Sportivii s-au împuşcat în Bucureşti

Mai multe persoane au fost implicate, luni seară, într-o reglare de conturi, în stradă. Se pare că este vorba despre membri ai grupării Sportivilor, pe de-o parte, şi cei din gruparea Caranilor.

Incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Panselelor şi Anton Bacalbaşa din sectorul 4 al Capitalei. Martorii spun că în incident au fost implicate două grupuri. Unul format din opt indivizi, iar altul - din şase persoane, dar numai câte patru din fiecare s-au luat la bătaie. Ceilalţi erau instigatori. Cert este că la Spitalul „Bagdasar Arsenie” au ajuns trei victime cu plăgi împuşcate în braţe, în picioare şi urme de bâte de baseball pe corp. De la faţa locului poliţiştii au ridicat opt tuburi cartuş, care se pare că provin de la două pistoale diferite, şi două bâte. Surse spitaliceşti ne-au declarat că victimele se numesc Valentin Drăgan, Gheorghe Florin şi Valentin Băluş.

Poliţiştii au declarat că în prezent se fac cercetări pentru prinderea persoanelor implicate şi tragerea lor la răspundere. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...