2019-03-24 17:57


Care este starea piloţilor care s-au catapultat înainte de prăbuşirea avionului IAR 99 Şoim

 |  14:22
Care este starea piloţilor care s-au catapultat înainte de prăbuşirea avionului IAR 99 Şoim

Cei doi piloţi care s-au catapultat în urma accidentului aviatic produs în judeţul Bacău beneficiază în continuare de tratament medical, dar şi de consiliere psihologică. Starea lor de sănătate evoluează pozitiv, informează Mediafax, citând Spitalul Militar, unde sunt internaţi cei doi.

Comandorul Marcel Breşug a suferit mai multe traumatisme (fracturi) şi a fost operat luni seară, după stabilizarea stării sale fizice.

„Transferat post-operator, în secţia ATI, pacientul a avut o evoluţie pozitivă a stării generale de sănătate, fapt ce a permis echipei medicale multidisciplinare să decidă ca, în această dimineaţă, să fie transferat pe Secţia Ortopedie- Traumatologie. Pacientul va fi supus unui control imagistic post-operator, unei reevaluări clinico-biologice şi psihologice. Se continuă tratamentul pentru profilaxia durerilor şi a ulcerului de stres, corticoterapie, antibioterapie şi reechilibrare hidro-electrolitică", arată reprezentanţii unităţii spitaliceşti.

Căpitan-comandorul Iulian Pena a fost internat cu diagnosticul de politraumatism prin catapultare, traumatism vertebral lombar minor, fără semne neurologice, contuzie abdominală minoră şi contuzie genunchi drept.

Marţi dimineaţă, starea lui de sănătate era următoarea: „În această dimineaţă, pacient cu stare generală bună, afebril, abdomen nedureros, toleranţă digestivă bună, escoriaţii multiple în curs de vindecare per primam, edem la nivelul genunchiului stâng, în remisiune. Se continuă tratamentul cu antialgice, antispastice, protecţie gastrică şi reechilibrarea hidroelectrolitica. Pacientul va fi evaluat psihologic si ortopedic".

Un avion militar de antrenament IAR Şoim s-a prăbușit luni în comuna Nicolae Bălcescu, județul Bacău. Ministerul Apărării a confirmazât că piloţii s-au catapulat şi au fost recuperaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-17

TAGURI: avion, avion prabusit, iar 99 soim, piloti,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Iul 2018

FOARTE SIMPLU . CHINGILE PARASUTEI NU ERAU STRINSE PE CORP . ATITEA COMPLICATI CIND EI AU CAZUT IN APA . DECI CONSTRUCTIA SCAUNULUI SI CABINEI NU ESTE BUNA , IDEALA , DIN PROIECT . FORMA APARATULUI ARATA CA FARA UN MOTOR CARE SA MEARGA SIGUR , NU ARE ADERENTA SI STABILITATE IN ZBOR . NU MAI VORBIM DE MATERIALELE FOLOSITE , PENTRU VREMURILE SI PERFORMANTELE ACTUALE
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...