2019-03-18 16:04


Carmen Dan a avizat NEGATIV cererea Laurei Codruţa KOVESI de a beneficia de protecţia SPP

 |  15:05
Carmen Dan a avizat NEGATIV cererea Laurei Codruţa KOVESI de a beneficia de protecţia SPP

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avizat negativ cererea Laurei Codruța Kovesi de a obține protecția SPP. Ministrul adaugă că Poliţia şi Jandarmeria îi pot oferi protecţia necesară, în contextul în care aceasta din urmă nu mai este procuror-șef.

"Fiecare membru al CSAT are libertatea propriilor opțiuni. Comunicarea se face de la nivelul Administrației Prezidențiale. Eu mi-am exprimat opțiunea că există alternativă pentru paza și protecția persoanelor care nu mai sunt demnitari și se simt amenințați. Sunt niște rigori care impun niște acțiuni ale fiecărui membru al CSAT. Există prevedere în sensul acesta şi legea 303, ca şi legea 550 de organizare şi funcţionare a Jandarmeriei Române precizează foarte clar care sunt competenţele acestei instituţii", a precizat Carmen Dan.

Legea 303/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor prevede la articolul 3 alineatul 5: ”Protecţia magistraţilor, a poliţiştilor şi jandarmilor, precum şi a membrilor de familie ai acestora, în cazurile în care viaţa, integritatea corporală sau avutul acestor persoane sunt supuse unor ameninţări, se asigură de Ministerul Afacerilor Interne, potrivit legii”.

Potrivit articolul 19 alineatul 2 din Legea 550/2004 privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române, ”la solicitarea persoanelor fizice sau juridice, în situaţii care nu suferă amânare, la propunerea inspectorului general, ministrul administraţiei şi internelor poate aproba asigurarea temporară a protecţiei unor persoane, obiective, bunuri, valori şi transporturi speciale, altele decât cele stabilite prin hotărâre a Guvernului, în condiţiile legii”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-14

TAGURI: carmen dan, kovesi, protectie spp, avizat negativ
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Iul 2018

Daca a fost atat de corecta de ce se teme aceasta plagiatoare mincinoasa ?
@ANONIM
14 Iul 2018

De gunoaie ca tine si organizatia mafiota psd.Despre plagiat :ultimul gunoi plagiator a fost depistat in persoana lui liviu marian pop fost trecator pe la invatamant. Dar de tatal plagiatelor ponta mitomanul ce parere ai ciumat rosu si urat.
ANONIM
15 Iul 2018

SA II PUNA MICROFOANE IN VERANDA
ANONIM
15 Iul 2018

II TREBUIE SOFER SA O DUCA LA CLOSET SI VILE DE PROTOCL CU COLDEA , SA-I ADUCA TAMPOANE DACA MAI ARE NEVOIE
ANONIM
15 Iul 2018

Nu i trebue tampoane ca ea este un femeioi androgin O plagiatoare careia trebue imediat luata diploma aia de rahat si aruncata in wc Lui PONTA i s a anulat diploma
ANONIM
15 Iul 2018

Eu sunt gunoi pentru ca sunt cinstit La voi gunoaie sunt oamenii cinstiti iar cazaturile androgine care baga oameni nevinovati la parnaie sunt eroi Daca tantea chiovesi este mare doktor in drept de ce se preteaza la ascultat 3 sferturi din populatia tarii Ea nu si da seama ce face ?Enebuna ,asa i?drogata !
@@ANONIM
15 Iul 2018

-MAI VOI ASTIA ANTI-PSD TOTI SUNTETI NEBUNI SCAPATI DE LA BALAMUC NU STITI NUMAI SA JIGNITI FUHRERUL VOSTRU .IOHANIS; SECUIUL ORBAN; KIKIRAU; MAI ESTE UN BETIV CU LATZELE NESPALATE DE LA CLUJ ETCTOTI SUNTETI DEZAXATI MINTAL O SA MURITI DE FRUSTRARE SI NEPUTINTA PUTETI LATRA CAT DORITI CA ORICUM NU VETI FI NICIODATA NIMIC IN ROMANIA IN ISTORIE O SA FITI COZILE DE TOPOR; TRADATORII ROMANIEI SLUGOII JIDOVULUI SOROS PORCILOR
@@@ANONIM
15 Iul 2018

te-ai sculat cu fata la cearceaf? Citeste atent pe NET si ai sa vezi cati au fost si sunt abonati la ONG lui Soros din PSD...ADICA, HOTU A STRIGAT/STRIGA HOTUL! Mai cititi dracului si alte stiri, nu numai ce va baga pe gat TV.
ANONIM
15 Iul 2018

Ciudat e ca niciunul dintre dv, orice categorie veti fi fiind nu bagati de seama esenta articolului: faptul ca duduia stie lege cat musca pe tavan, Asta demo ca e o confectie umana= instrument incult dpdv taman meseria mneaei. O proasta in domeniul juridic tipic mediului sportiv si o total nepregatita, una ce intai a batut mingea fizica apoi pe cele umane. Degeaba o adulati, profesional e doar o sportiva prost pregatita din punct de vedere profesional, ca toti sportivii in tara securitatii vechi. Numai inafara sportivii de performanta erau temeinic profesionisti in domeniul de studii ales de ei pt ca nu erau de secu respectivului stat sponsorizati/favorizati. Am intalnit dp`89 o echipa de handbalisti din Spania ce ne uimira cu educatia si vasta lor cultura, ceea ce la noi nu era deloc asa in acel mediu. Socati, am intrebat cum e la ei si ne explicara cum e la ei, am inteles ca ei fac pe bune scoala nefiind de stat favorizati sa treaca anul, ca-s sportivi si au meci, motiv pt care nu au timp sa studieze, asa cum se proceda la noi, facaturi cu faculta sa dea bine, defapt sudalmuitori brutali de groaza si soc. acolo sportul era pe locul al doilea, era hobby considerat de profesorii lor universitari, nu invers cum a fost la noi. Apoi educatia personala venea din sanul familiilor de traditie cum se pierdu in Romania la Canal si in puscariile politice, care se strecurara in zari mai sunt, dar nu aici. CERT E CA DUDUIA SE FACU DE RUSINE PUBLICA IAR, CA ATUNCI CAND - iar favorizata ca instrument politic - SE CONSTATA CA ARE O LUCRARE DE DIPLOMA SLABA SI ASTA S-A SPUS JENANT IN PUBLIC.
ADEVăRAT AI GRăIT, ULTIME AN
15 Iul 2018

BRAVO! SĂ TRĂIEȘTI!
CĂ TOT VORBIM DE FAMILIE...
15 Iul 2018

”Familia și copiii: Într-o conferință din 1998, reputatul teolog Christos Yannaras scria că prăbușirea sistemelor comuniste din Estul Europei, a confirmat teoria marxistă. Est-europenii, scria Yannaras, nu s-au răsculat împotriva materialismului istoric, ci pentru mai mult materialism istoric. Un sistem ineficient a fost înlocuit cu unul care satisface mai bine nesațul consumerist al omului modern. România lui decembrie 1989, nu a fost așadar o țară a spiritului revoltat împotriva materiei, CI UNA ISTERIZATĂ DE IMPULSURI CONSUMERISTE NESATISFĂCUTE. Intențai lui Yannaris este lăudabilă pentru că are în vedere o critică ortodoxă a consumismului globalizat, a depersonalizării prin ghiftuire. Mai mult încă, evoluția României din ultimii 19 ani ar părea să confirme teza potrivit căreia, n-am făcut decât să schimbăm spiritul de turmă comunist pe cel consumist (depersonalizarea nulității prin cea a mediocrității ) . Numai că aceasta nu este întreaga poveste.
LA TEMELIA ACESTEI
15 Iul 2018

noi Românii a mall-urilor, miliardarilor de carton, politicienilor corupți, drogurilor vândute prin licee, avorturilor, exodului în masă, îmbătrânirii premature, învârtiților și analfabeților ”cu brand” stă, ca la temelia oricărei nefericiri, O CRIMĂ NEISPĂȘITĂ ÎNCĂ. CRIMA: tinerii împușcați decembrie 1989. IMPENINTENȚA: împietrirea sufletului ”părinților” care au refuzat să se căiască pentru păcatele și banalele lor ticăloșii comuniste, în răstimpul dintre 22 decembrie 1989 și 20 mai 1990. La baza actualei nefericiri românești stă așadar o lepădare a tinerilor de către părinții lor, O ASASINARE A EROISMULUI, O MURDĂRIE COLECTIVĂ A UNEI JERTFE CARE NU AVEA NIMIC COMUN CU DIAVOLUL MESCHIN CARE RĂSUFLĂ ÎN TRUPUL ROMÂNIEI ZILELOR NOASTRE.
”VOM MURI
15 Iul 2018

și vom fi liberi” s-a strigat pe străzile României în decembrie 1989. ”De Crăciun ne-am luat rația de libertate”, anunța un graffiti pe ziduri de blocuri strâmbe. ”Doamne, vino Doamne să vezi ce-a mai rămas din oameni”, cânta Vali Sterian, Dumnezeu să-l ierte. Entuziasmul, spiritul de jertfă, însulflețirea creștină, aspirația către libertate și dreptatea cu Dumnezeu, toate s-au regăsit în Piața Universității (și în variantele ei provinciale) până la 20 mai 1990, când România lui Petre Țuțea a fost înfrântă la urne de România lui Ion Iliescu. Ceea ce s-a petrecut după decembrie 1989, a fost refuzul celor născuți și maturizați în comunism de a-i asculta pe cei DOAR MATURIZAȚI SAU NĂSCUȚI ÎN COMUNISM. Jertfa celor din decembrie 1989 și rugăciunile celor din Piața Universității AU FOST ÎNĂBUȘITE ÎN NUMELE ”LINIȘTII”, ADICĂ AL CONSUMULUI. Bunicul meu, om de 86 de ani, era liberal, așa cum fusese toată viața, în vreme ce un frate al tatii îmi răcnea cu ochii holbați că el îl votează pe ”domnul Iliescu” pentru că ”domnul Iliescu îmi dă benzină ieftină”.
CEEA CE S-A PETRECUT
15 Iul 2018

atunci, în primele 5-6 luni ale libertății noastre, a pecetluit soarta ulterioară a României pentru că a însemnat reprimarea României libere întru Hristos, în numele nesimțirii consumeriste, imorale. FSN-ul și noua ”societate civilă”, vechea și noua stângă, și-au dat mâna pentru a ucide România, ca proiect existențial. Primii au acționat pavlovian: au ”dat” bani, măriri de salarii, promisiuni, TRANSFORMÂND ROMÂNII ÎNTR-O TURMĂ HULPAVĂ, care se temea să nu vină cineva să-i ia nutrețul odată cu ”domnul Iliescu”. Regimul Iliescu, ca și cele care au urmat, nu a dat ca un boier, care-ți dă ca să pleci cu sufletul ușurat, ci ca un ispititor, care-ți dă, ca să se ușureze de suflet. De cealaltă parte, ”societatea civilă”, preponderent și subvenționat de stânga, a folosit o retorică paralizantă, în care orice impuls venit dinspre România profundă (de la recuperarea interbelicilor, la conferințele marilor duhovnici, de la Fundația ”Anastasia” la monarhism sau la parastasele văduvelor) a fost combătut ca ” legionar”, potrivnic ”societății deschise” și ingineriei sociale practicate de tehnocrați imparțiali pentru că-s atei.
S-A VORBIT
15 Iul 2018

de un conflict între generații: de tineret împotriva vârstnicilor. Nu, ceea ce s-a petrecut a fost o încercare a unei mari părți a generației tinere (născute între 1965-1975) de a reface drumul către izvoarele României. Drum care ocolea ”generația părinților” (născută în anii 40-50, echivalentul românesc al generației baby-boom, care a dus America spre stânga halucinogen-anticreștină) dar care se raporta la generația bunicilor. În 1990, o parte a clerului a fost de partea României lui Țuțea, o parte a fost de partea României FSN. Dar Duhul Sfânt a suflat unde a vrut, și unde a suflat a crescut flori peste spini, și unde nu a suflat, s-au uscat până și poftele mai ieri de neostoit. Și scârba și golul laborios le-au luat locul. Corupție morală și necredință au existat dintotdeauna, dar niciodată nu au fost sistematizate și aplicate metodic precum în comunism. Invidia (”lupta de clasă”), delațiunea, lipsa oricăror criterii morale, exterminarea metodică a milioane de oameni, toate au făcut parte din proiectul mântuirii orizontale comuniste.
TRECâND DE LA MONARHIE
15 Iul 2018

la republică populară/socialistă, România a trecut de la un regim de existență a răului ca scandal, datorită căderii Firii, la un sistem de producere în serie a răului, , evident în modul cum s-a schimonosit justiția (prin procese politice), munca (incompetența a devenit o condiție de avansare; munca de sclav al statului, la capătul căreia în loc să fii plătit, erai lăsat să furi), modul de a locui (sordidele blocuri, ridcate cu prețul dărâmării cartierelor de case, pentru a ne tine pe toți în lesa lipsei de lumină, apă, gaze, și căldură și pentru a ne spiona unii pe alți), evident în distrugerea naturii (începută pe scară industrială de comuniști și continuând după 1989 de ”generația părinților” la care mă refer), a sistemului de învățământ (cu accentul pus pe învățământul tehnico-științific în dauna celui umanist; deși până și orele de atelier erau mai mult ore de îndoctrinare comunistă decât prilej de a deprinde un meșteșug care te-ar fi putut face autonom), evident în spălarea pe creier prin propoaganda mincinoasă prin care erai obligat să participi (de la elev la om al muncii) și în mizeria materială umilitoare pentru că era inutilă și arbitrară. Departe de mine intenția de a-i pune pe toți cei născuți odată cu instalarea comunismului în aceeași oală. Există oameni plini de virtuți printre ei, oameni care au continuat tradiția românească deprinsă în familie, oameni șarmanți și oameni înduhovniciți. Dar defectele generației născute în anii 1940 sunt defectele educației comuniste. Sunt, în relația cu copiii lor, DEFCTELE PĂRINȚILOR CARE IGNORĂ SUFLETUL FIILOR ȘI FIICELOR LOR, DEFECTELE PĂRINȚILOR CARE CRED CĂ SINGURUL LUCRU IMPORTANT E SĂ LE ”PUNĂ COPIILOR UN ACOPERIȘ DEASUPRA CAPULUI”.
S-AR PUTEA OBIECTA
15 Iul 2018

că nu mai putem de bine și că de aceea ne pasă de suflet. Dar bunicii noștri au fost chiar mai vitregiți de soartă decât părinții noștri, au trecut prin războaie, refugii și foamete și au dat piept cu stalinismul, ca oameni maturi, și totuși au fost oameni mai întregi decât ”părinții” noștri. SĂRĂCIA NU I-A FĂCUT SĂ UITE CĂ UN OM ÎNTREG NU SE CREȘTE NUMAI CU MÂNCARE. CĂ TREBUIE SĂ-L EDUCI PE COPIL ÎN SPIRITUL TRADIȚIEI, NU ÎN SPIRITUL UNEI COMBINAȚII DE APUCĂTURI ȘI AL DUHULUI ÎNVÂRTELII, CĂ TREBUIE SĂ-L ÎNVEȚI PE COPIL SĂ FACĂ CEVA, SĂ ȘTIE SĂ CIOPLEASCĂ UN FLUIER, SĂ ÎMPLETEASCĂ SAU SĂ REPARE UN TOC DE UȘĂ, NU DOAR SĂ FIE ”ASCULTĂTOR”, ADICĂ SĂ URLE CU LUPII. Dinspre bunici emană o anumită onestitate severă, dar iubitoare și întremătoare. Generația bunicilor noștri a fost generația epurată de comuniști, ca să facă loc ”generației părinților”noștri, oameni de viitor, produse ale noii societăți, cu ”reuniuni” în facultate, și repartiții la bloc, după.
”GENERAțIA PăRINțILOR
15 Iul 2018

noștri” a făcut vacuum în jurul ei repudiindu-și părinții – care nu erau ”domni”, adică ”tovarăși”, ci doar ”țărani” su poate chiar ”burghezo-moșieri” – și dezmoștenindu-și copiii care au refuzat să le calce pe urme. Îmi aduc aminte cum, în 1990, discutam cu oameni între două vârste și le spuneam: ” Dar la alegerile astea e viitorul nostru care se pune în joc. Nu ne mai amanetați Dvs.viitorul. Lasați-ne să facem noi ca să tregem tot noi”. Nu, ei l-au vrut pe ”domnul Iliescu”. ”Generația părinților” noștri a refuzat și Dumnezeul progenuturilor și pe cel al copiilor lor. Și de aceea s-a făcut pustiu în jurul și în urma lor. De două decenii ei sunt ”miliardarii de carton” care jefuiesc România. EI SUNT PĂRINȚII CARE LE-AU PREDAT COPIILOR FALSA EVANGHELIE A ”ADAPTĂRII”, A NEVOII DE ”A-ȚI FACE UN DRUM ÎN VIAȚĂ”, A ALEGERII ÎNTRE MARELE COMPROMIS INIȚIAL CARE TE SCUTEȘTE DE ”UMILIRILE” ULTERIOARE, SAU A MICILOR TICĂLOȘII VIAGERE CARE, SCUTINDU-TE DE MARELE COMPROMIS INIȚIAL, ÎȚI DAU IMPRESIA CĂ FAPTUL CĂ NU AI FOST UN MARE, CI DOAR UN MIC TICĂLOS, E NORMAL: TE-AI DESCURCAT.
CEEA CE ARE DE FăCUT
15 Iul 2018

Biserica Ortodoxă Română în aceste condiții, e SĂ EXORCIZEZE SPIRITUL DE TURMĂ CARE A DUS LA TOATĂ ACEASTĂ DINAMICĂ A DESTRĂMĂRII ROMÂNIEI. (Eu aș spune că, din păcate, l-a întreținut, ca să-i fie ei bine - și păcătoșilor de mireni simpli care s-au bucurat ca proștii, mândrindu-se chiar că le pleacă copiii în bejenie, ca să-i întrețină pe ei, datorită alegerii lor GREȘITE, PROFUND (I)MORALE/(A)MORALE de a-și alege mereu MASOCHIST prin vot, proprii călăi – atât pentru ei, dar și pentru cei de după ei (conștient sau nu...), dar și inițiatorilor jafului național, care, ca să-și mai spele din păcate s-au făcut ctitori de Biserici...totul întru o auto-adormire, ca să dea bine celor care plătesc preoții și monahii prin/cu salarii –înjumătățite sau însfertițite prin biruri parșive, pentru că așa manevrează Ăla din Deal... DAR suficient de mari, chiar generoase monahilor de episcopi, inclusiv patriarhului care, încalcă astfel FLAGRANT votul ”sărăciei de bună-voie” și-a smereniei/smeririi de sine....umblând ca păunii prin Biserici sau parohii). România trebuie re-în-fiin-țată: trebuie adusă acasă. Și ”acasă” nu e căsoiul construit pe bază de compromisuri frenetice de părinți ai căror copii NU SE VOR MAI ÎNTOARCE NICIODATĂ ÎN ȚARĂ, ci o reafirmare a ierarhiilor ființei.
ROMâNIA TRăIEșTE
15 Iul 2018

acum sub zodia ierarhiilor birocratice (ale statului sau ale U.E.) pe care le PARAZITEAZĂ INFRACȚIONAL. Ierarhia personalistă și organică a famiei e în plin proces de destrămare, fie din cauză de abandon al părinților, fie idn cauza intruziunii statului sau organismelor internaționale, fie din cauza intruziunii corporațiilor multinaționale care profită de criminala ignoranță a educatorilor români, pentru a le fura chiar de sub nas, sufletele copiilor. Ceea ce se întâmplă cu tineretul de acum al României e un dezastru, sistemul de învățământ e pus pe butuci, violența și drogurile și-au făcut loc în școli, copiii sunt sexualizați de mici, sunt îndemnați să gândească numai în termeni de succes material, de ”țeapă” și ”tun”, să fie ”vedete”, saă să fie ”buni la învățătură” ca să ”poată pleca afară”. În lipsa părinților reali (plecați la muncă sau încleiați în patimile lumii moderne), copiii cad pe mâna pseudopărinților, a ”tătucilor” de tot soiul: de la organisme ale statului la corporații, mafioți, bande, rețele de prostituție. ”Tatăl nostru Care ești în ceruri”, nu își mai găsește chipul și asemănarea în patriarhul de altădată, ci în mafiotul cinic care își trimite copiii ”la produs”.
”COPIII” PE CARE PăRINțI
15 Iul 2018

i-au respins datorită lașității de a se privi în oglindă, au plecat. Unii copii s-au trămutat geografic, alții sufletește. Unii în exil, alții în disperare mută. Cert este că, dacă Biserica vrea să facă ceva pentru tinerii noști, ATUNCI TREBUIE SĂ LE DEA ÎNAPOI PĂRINȚII. Celor plecați, celor arestați, celor drogați, celor avortați, celor orfani, celor bătuți, celor umilți, celor rămași cu bunicii pentru că părinții sunt plecați ”la muncă” în U.E. ca să le cumpere calculator, celor lăsați singuri în fața televizorului sau calculatorului (tot mai des folosite pe post de dădacă de părinți care nu au timp sau dispoziție să stea cu copiii lor), tuturor copiilor înstrăinați esențial sau existențial, Biserica trebuie să încerce să le restituie părinții.
DACă BISERICA
15 Iul 2018

nu vrea să devină un pangar cu lumânări într-un colț de autogară, într-o Românie de unde toți pleacă, atunci trebuie să le dea tinerilor, părinții ÎNAPOI. Nu mă refer la acele family values anglo-saxone care sunt mai mult o perspectivă corporată a familiei: familia numeroasă ca furnizoare de consumatori, ci la familia tradițională românească, acel poligon de șlefuire a ființei sub privirea atentă a mătușilor și rudelor vagi dar intime, acel loc de deprindere a bunelor maniere, acel loc unde înveți să primești un om în casă cum se cuvine, nu cu saleuri cumpărate de la colț, și nu cu pahare de plastic, acel loc unde înveți valoarea semitonului, a șoaptei, a îngândurării, a tandreței, acel mic univers pe care copilul nu-l părăsește doar pentru a deveni un alt consumator narcisist și pragmatic, ci o persoană care să afirme realitatea lumii, nu să o diminueze prin rău.
DACă NE ZGRIBULIM
15 Iul 2018

la ideea unei Românii deșertice, trebuie ca tinerilor de acum, să li se întoarcă părinții ACASĂ, la tradiție, la memoria vie, nu la ”apucături”. Neobișnuitî cu libertatea de acțiune, biserica noastră a răspuns inițial acestor prăbușiri cu un discurs de inspirație filocalică reflectat misionar doar în nombrilism birocratic. Din fericire, s-a început edificarea unei teologii a spațiului urban, pentru cei de ”după blocuri”, a unei teologii a familiei, a unei ”doctrine sociale” și chiar a unei teologii politice. Germenii sunt, inspirația patristică e, voință trebuie. Biserica trebuie să aducă părinții acasă pentru ca părinții să-și poată aduna copiii de pe maidanele reale sau virtuale. OPRIȚI DESTRĂMAREA! OPRIȚI DESFĂȘURAREA RĂULUI! Cu taină pe taină călcând.” ( Mircea Platon și Ovidiu Hurdezeu, ”A treia forță: România profundă”)
ANONIM
15 Iul 2018

Cat tupeu pe acesta plagiatoare ....habar nu are ca cererea este in afara legi..spera ca la csat palmierul sa ii acorde această favoare in afara legii....dar o compensare ca a demis.o..tot cf legii...doi sterpi care numai rau au facut si fac româniei .. DACA SE SIMTE ASA IUBITA DE STRADA( VEZI SCARBELE CU #) SI ESTE CURATA DE CE OARE CERE PROTECTIE ....
TRADATORI DE TARA
15 Iul 2018

BA TEMERARILOR ; NU IL INTREBATI PE BASESCU DE CIOCANITORILE CARE LE-A ADUS IN PULITICA ? UDREA , BICA , CUCUVEAUA SI ALTELE . ERAU INFILTRATE CA MATAHARI , CA SA AFLE SECRETELE SI HOTIILE OPOZITIEI , SAU ORCE EVENTUAL RIVAL . ASTA MEA SPUS UN FOST DIN SISTEM , CARE A AVUT CURAJUL SA RECUNOASCA . DAR SA VEZI CE TURNATORI SI SECRETE AU DAT SI AFARA . ALFEL NU AR FII FOST ACOPERITE SI APARATE . FAPTUL REAL ESTE CA SA DISTRUS ECONOMIA , IAR TOATE REZERVELE STRATEGICE SE EVAPORA DIN PATRIMONIUL STATULUI . PLUS TRADATORI SI FURACIOSI DIN GUVERN CU LEGATURI SPRE PETROM SI GAZE . SE VINDE TARA PENTRU INCA 100 ANI .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...