2019-01-19 04:48


Carmen DAN cere DEMITEREA şefului Poliţiei Române. Cine îi va lua locul lui Bogdan Despescu

 |  14:06
Carmen DAN cere DEMITEREA şefului Poliţiei Române. Cine îi va lua locul lui Bogdan Despescu

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunță că a transmis premierului solicitarea de a îl demite pe şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu. Ministrul este total nemulţumit de explicaţiile pe care le-a primit din partea Poliţiei Române în cazul poliţistului0-pedofil şi consideră insuficiente măsurile anunţate.

În locul chestorului Bogdan Despescu ar urma să fie împuternicit Cătălin Ioniţă, actualul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie.

De asemenea, ea a afirmat că testele psihologice folosite pentru evaluarea poliţiştilor nu au licenţe.

Ea a spus că aşteaptă ca şeful Serviciului Omoruri din Poliţia română "să facă un pas în spate", un gest similar fiind aşteptat şi din partea şefului Departamentului Control Intern de la Poliţia Rutieră.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-09
Citeste si:
CUTREMUR la Poliția Rutieră. Șeful polițistului-PEDOFIL a fost dat afară
Prima reacție a ministrului Carmen DAN în legătură cu POLIȚISTUL PEDOFIL
Polițistul PEDOFIL, acuzat de încă un VIOL și agresiune sexuală

TAGURI: carmen dan, sef politia romana, premier, demitere, pedofil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Ian 2018

nu degeaba COCAINA-Pitcovici a avut sedinta de lucru la PoianaBrasov cu ambasadoarea BILDERBERGULUI care conduce MAFIA TIGANEASCA din PSD-PDL adica pe DRagnea si UDrea
TO : CARMEN DAN
10 Ian 2018

DISPARI JIGODIE DE LA CONDUCEREA MAI . NU AI NICI UN FEL DE PREGATIRE PENTRU FUNCTIA ASTA , ESTI PROASTA DE BUBUI , ESTI DOAR O CAZATURA TELEORMANEANA FARA STUDII , CA SI CEILALTI 70 DE IDIOTI TELEORMANENI INFIPTI DE DRAGNEA IN POSTURI DE CONDUCERE BINE PLATITE DE STAT . TE-AI FACUT DE CACAT DESTUL IN ISTORIA AIA CU MICROFONUL ASCUNS SI MAI ALES ACUM CU TABLAGIUL VIOLATOR . EXISTA O LIMITA IN TOATE . TE VOR SCUIPA OAMENII PE STRADA SI PE TINE SI PE MAFIOTUL ORDINAR CARE TE-A FACUT MINISTRU . DE LA O STUPIDA SECRETARA DE SCOALA , AI DEVENIT MINISTRU PESTE NOAPTE , TE-AI BUCURAT DE UN SALARIU GRAS SI DE PROTECTIA CELUI MAI URIT OM DIN ROMANIA . IA-TI DRACU JUCARIILE SI DU-TE IN PIZDA MATII INAPOI LA VIDELE .
Random imageUltimele stiri

loading...