2019-04-26 15:28


Carmen Dan, mesaj pentru PROTESTATARI: ”Să ÎNVEȚE comenzile transmise de Jandarmerie!”

 |  00:37
Carmen Dan, mesaj pentru PROTESTATARI: ”Să ÎNVEȚE comenzile transmise de Jandarmerie!”

La șapte luni de la protestele violente din 10 august 2018, Ministrul de Interne, Carmen Dan îi atenționează pe protestatarii care mai doresc să își exprime opiniile în stradă să învețe comenzile militare transmise de Jandarmerie pentru a evita tot ce s-a întâmplat în trecut.

”Eu spun că în conformitate cu proceduri unanim acceptate și folosite în toate statele cu pretenții democratice, avertizarea este importantă și sunt niște norme ce dispun în sensul acesta: ca semnale luminoase, ca sonore.

Cred ca cineva care nu a fost atent la avertizări, poate n-a fost atent la semnalele luminoase. Când te afli la activitate de protest și în jurul tău se întâmplă lucruri și vezi că degenerează, cred că reacția firească trebuie să o ai este să pleci din această zonă.

Pe scurt spuneți că și-au asumat riscul să rămână în Piața Victoriei?

Pe scurt, spun că e momentul să învățăm să ne comportăm și în astfel de situații. Vom avea întotdeauna deschiderea să transmitem ce ține de practica militară pe care o are Jandarmeria în astfel de situații. Îi rog pe toți care înțeleg sa se exprime liber să fie atenți și la ceea ce transmit forțele de ordine.

Faceți o invitație pentru protestatari ca la următoarele manifestări să își facă lecțiile?

Este o invitație la civism” a declarat Carmen Dan pentru Digi24


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-20

TAGURI: carmen dan, protest, 10 august, protestatari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOARFA ORDINARA CARMEN DAN
20 Mar 2019

MORI IN CHINURI CATEA PSDISTA , MUIISTA BORFASULUI NATIONAL DRAGNEA .
ANONIM
20 Mar 2019

SA TINUT DUPA PULA LUI BANDITUL SEF SI LA LASAT SA MOARA SI PE BARBASU SINGUR IN CASA . FARA PRETENTI SI COMENTARI
NEGRO
20 Mar 2019

Inca un discurs a la Gaga din partea acestei putori, PSDragnea. O abrupta alunecare in ridicol, fapt de care fetidul personaj pare a nu avea inca cunostinta. Sau doar mimeaza aceasta. Oricum, o amenintare voalata pentru cei fara de putere. Asta cred ei! Cei ce gandesc liber sa invete comenzile celor ce manevreaza pulanul, gazele toxice, ascunderea numerelor de identificare pentru a nu fi trasi la raspundere. De ce? Sa constientizeze ca vor fi victimele urmasilor stalinistilor din totdeauna. Sa stie ca vor fi redusi la tacere prin mijloacele specifice calailor societatilor totalitare. Caci pentru ei nu conteaza copiii, femeile, cetatenii in carucioarele cu rotile, care le spun ca sunt cu guvernarea pe... aratura. Dar nu sa samene ceva, ci doar ura, dispret si mai ales, teroare. Doamna Jigodie, fii convinsa ca ne dai sfaturi intelepte. Dar de ce infiltrezi printre noi huliganii interlopi PSD si pe cei ai stadioanelor cunoscuti de fostele trupe de securitate rebotezate pompos de jandarmerie pentru a ne arata cum decurg comenzile Fantomei Albe, mult iubitoare de tuica autohtona? Chiar credeti ca veti scapa cu aceste boscorodeli miorlaite? Veti da seama de ele, Doamna! Dar mai ales de ignonimii si teroare! Cat de curand!
ANONIM
20 Mar 2019

Jandarmeria trebui desfiintata si trecuta in subordinea MAPN. TOTI ACESTI BATAUSI TRIMISI IN TEATRE DIN MALI , AFGANISTAN , KOSOVO SA SE BATA ACOLO. MILITARII SA RAMINA IN TARA SA APERE GRANITELE ROMANIEI.
ANONIM
20 Mar 2019

Protestatarii PSD ? Zicea doamna Alina Pippidi că este cea mai bine pregătită organizatoare de protesete, ? Opinați că doamna ministru ar putea să propună și plata vreunei taxe pentru aprobarea de organizare de proteste ?
ANONIM
20 Mar 2019

Da ai dreptate ,nu v au lasat sa rasturnati guvernul Asa ati facut si in 90 cand v ati cacat si pisat 3 saptamani intrerupand traficul Nu ati plecat decat cand v au fugarit minerii Si atunci tot Soros sereacu v a mobilizat si v a sustinut cu dolari si droguri SIKTIR DROGATILOR NAZI!
REVOLT
20 Mar 2019

jandarmii vor fi jucati in picioare.si voi slugile lui dragnea.hai pe strada daca ai curaj.
Random imageUltimele stiri


STARBAG