2019-01-22 02:17


Carmen Dan se opune organizării referendumului

 |  11:02
Carmen Dan se opune organizării referendumului

Ministrul Internelor, Carmen Daniela Dan, se opune organizării referendumului pe Justiţie. Ea a declarat că, în acest moment, organizarea unui referendum nu reprezintă o prioritate pentru statul român. Dan a invocat costurile ridicate şi a spus că respectarea promisiunilor făcute de membrii actualului Guvern în campania electorală sunt priorităţile actuale.

"Referendumul din 2012 a costat foarte mult. Din punctul meu de vedere sunt alte priorităţi, este o analiză pe care trebuie să o facă mai mulţi factori şi avem în momentul acesta, zic eu, prioritate, să aplicăm măsurile pe care noi ni le-am asumat prin programul de guvernare, dar este o situaţie care trebuie analizată", a declarat Carmen Dan, după ceremonia organizată la Alexandria cu ocazia zilei de 24 Ianuarie.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a început demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificării legislaţiei în materie penală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-24

TAGURI: referendum, carmen da, ministru, interne, organizare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
24 Ian 2017

PAI REFERENDUMUL ESTE CONSECINTA MAFIEI DIN PSD....HOTILOR PIZ-DISTI,CARE VRETI AMNISTIE SI GRATIERE
MAFIA PSD.
24 Ian 2017

Referendumul este un exercitiu democratic prin care poporul lupta impotriva MAFIEI CARE CALCA TOTUL IN PICIOARE. TOT MAFIA PSD S- A OPUS SI PENTRU 300 DE HOTI IN LOC DE 600.
O ZDREANTA
24 Ian 2017

Asa arata imginea unei femei care nu are nimic a spune ci doar executa ordine.
CETATEAN LIBER
24 Ian 2017

Fugi la secretariatul tau din Tiliorman!
O CHILOTAREASA MINISTREASA!!
24 Ian 2017

Mai sunt capete integre si colone vertebrale drepte in MI ??? Daca da, atunci chilotaresa asta nu are ce cauta la butoanele ministerului !!
VICHITOIU NICOLAE
24 Ian 2017

dreapta de rahat presedinte femeioi nebun care incalca constitutia la fiecare grohaiala! HAI MARS DRACULUI putori proaste cu un presedinte pus de SOROS SI SRI
HAI SA MORI TU
24 Ian 2017

VICHITOIULE ESTI PSD, MA? SI CE DACA. DUTE- N MIJU MEU DE PROST SI SUGEI CHILOTII LU DRAGNEA . E BINE MA? IA ZI BAI BULA E BINE?
Random imageUltimele stiri

loading...