2017-01-16 19:46

EVENIMENT


Cârtiţa lui Hrebe la Cotroceni?

 |  20:05
Cârtiţa lui Hrebe la Cotroceni?

Viorel Hrebenciuc, lider PSD şi unul dintre principalii adversari politici ai preşedintelui Traian Băsescu, şi-a deschis un posibil canal de comunicare cu Palatul Cotroceni.

Preşedintele Traian Băsescu a numit-o săptămâna trecută pe Claudia Ionaş în funcţia de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale. Valeriu Turcan, fostul responsabil, şi-a anunţat demisia din funcţie, după mai bine de cinci ani de colaborare. Claudia Ionaş are 26 de ani şi lucrează de circa patru ani în Administraţia Prezidenţială, în cadrul biroului de presă. Ea îndeplinea până acum funcţia de consilier II, gradaţie 0 şi avea un salariu care depăşea cu puţin 1.000 de lei de lună. În noua sa responsabilitate, Claudia Ionaş va primi un salariu de circa trei ori mai mare, fapt care, cu siguranţă, va aduce motive de bucurie în familia tinerei. Claudia Ionaş, fostă Cristache, s-a măritat anul trecut, în vară, cu Vladimir Ionaş, unul dintre colaboratorii lui Viorel Hrebenciuc la Parlament. Angajat pe o funcţie de consilier la Camera Deputaţilor, Vladimir Ionaş lucrează în apropierea lui Hrebenciuc de mai mulţi ani. La nunta sa de astă-vară, au participat atât Viorel Hrebenciuc, cât şi Marius Pieleanu, acesta din urmă pe post de naş. Se ştie, Marius Pieleanu este sociologul de casă al PSD, firma sa – Avangarde – realizând în ultimii ani foarte multe cercetări sociologice la comanda social-democraţilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-14

TAGURI: hrebenciuc, basescu, PSD, cotroceni, purtator de cuvint, Claudia ionasComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ROBERTO
20 Feb 2012

In acest caz nu va sta pr ea mult pe functie. Va fi verificata discret ,si d aca calca pe bec, va fi c oncediata sub un anumit m otiv.

Adauga un comentariu

Random image