2019-04-21 16:09


Câteva sute de persoane au participat la un FLASHMOB în Piaţa Victoriei

 |  17:27
Câteva sute de persoane au participat la un FLASHMOB în Piaţa Victoriei

Câteva sute de persoane au participat la un flashmob în Piaţa Victoriei din Capitală, oamenii acoperindu-şi ochii şi gura cu banderole negre.

Oamenii s-au legat la ochi şi la gură cu banderole negre şi au stat astfel pentru câteva zeci de minute în Piaţa Victoriei, într-un flashmob denumit ”România condamnată la tăcere”.

„După ce ne strângem, ne punem benzi negre pe ochi şi vom sta în tăcere timp de 30 de minute. Fără să vedem, fără să putem spune ceva. Neputincioşi. Aşa cum va deveni Justiţia în România”, anunţau organizatorii.

Noi proteste antiguvernamentale sunt anunţate, pentru duminică, în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară. După ce se vor strânge în Piaţa Victoriei din Capitală, manifestanţii vor pleca în marş spre Parlament, făcând gălăgie cu oale, cratiţe şi linguri.

”Ieşim duminică să tragem un semnal de alarmă faţă de asaltul împotriva justiţiei. Hai să fim cu toţii în stradă duminică pentru a da alarma! Tăcerea noastră e puterea lor, aşa că hai să facem gălăgie! Luptăm până la capăt”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului, intitulat după discursul Regelui Mihai I din Parlament, din 2011: "Se cuvine să rezistăm prezentului şi să ne pregătim viitorul".

Potrivit organizatorilor, protestatarii se vor strânge în Piaţa Victoriei începând cu ora 17.00, urmând să plece în marş spre Parlament la ora 18.00, pe traseul Piaţa Victoriei - Piaţa Romană - Universitate - Piaţa Unirii - Piaţa Naţiunilor Unite - Parlament, unde vor aprinde luminile telefoanelor mobile, informeaza News.ro.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-17

TAGURI: piata victoriei, flashmob
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@ ANONIM
17 Dec 2017

DE CE NU AU RĂMAS ASA.....LE STA CHIAR ...COOL
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Dec 2017

@ANONIM...dupa ce se termina flashmobul banderolele negre vor fi folosite pentru a lega la gura mafiotii inainte de spanzuratoare... sa facem o spanzuratoare mare la TARgoVISTE..la zidul unde au fost impuscati Ceausestii...primul pe lista mafiotul DELI-MoRMAN...si urmatorii complicii si curvistinele din anturajul porcarului flausat............de exemplu Udrea o jupuim de vie...si o spanzuram de picioare cu capul in jos ca sa ia muie pana se ineaca
Random imageUltimele stiri


STARBAG