2019-01-23 23:03


Câți ani de PUȘCĂRIE a primit Abdullah ATAȘ, afaceristul turc care, beat fiind la volan, a OMORÂT un polițist

 |  12:27
Câți ani de PUȘCĂRIE a primit Abdullah ATAȘ, afaceristul turc care, beat fiind la volan, a OMORÂT un polițist

Abdullah Ataș, omul de afaceri turc care l-a accidentat în 2015 pe polițistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza rănilor, a fost condamnat joi de Tribunalul București la 23 de ani și șase luni închisoare pentru omor calificat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului, informează Agerpres.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 2 august 2015, în jurul orei 03.30, în zona intersecției străzii Nicolae Caramfil cu Șoseaua Pipera, polițistul Gheorghe Ionescu se afla împreună cu alți agenți de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic. Polițistul i-a făcut semn lui Abdullah Ataș să oprească mașina pe care o conducea, omul de afaceri turc a încetinit, dar când a ajuns în dreptul lui Gheorghe Ionescu a accelerat și l-a lovit. Polițistul a fost târât pe capotă pe o distanță de aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe șosea la 10 metri.

Procurorii susțin că Abdullah Ataș a consumat băuturi alcoolice într-un club, iar în momentul în care conducea avea în sânge o îmbibație alcoolică teoretică de aproximativ 1,95 - 2,00 g/l alcool pur în sânge.

Abdullah Ataș și-a continuat deplasarea aproximativ 2,8 km, iar la intersecția Șos. Pipera - Șos. București Nord a pierdut controlul autovehiculului și a părăsit spațiul carosabil, fiind proiectat în gardul ce împrejmuia un imobil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-20

TAGURI: abdullah atas, turc, accident, politist, omorat, gheorghe ionescu, puscarie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...