2018-12-17 10:23


Căutat de autorități după ce a înjunghiat un bărbat în Centrul Vechi

 |  18:12
Căutat de autorități după ce a înjunghiat un bărbat în Centrul Vechi

Un individ care a înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui un bărbat în vârstă de 36 de ani, în Centrul Vechi al Capitalei, este căutat de autorităţi, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Conform sursei citate, vineri noapte, în jurul orei 3.30, în Centrul Vechi al Capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost victima unei agresiuni, fiind înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui de către un individ necunoscut. Faptele au avut loc în prezenţa a mai multor persoane.

La locul faptei faţa locului s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care a efectuat cercetarea la faţa locului împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic – D.G.P.M.B..

"În urma cercetărilor desfăşurate în cauză au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă, în imagini observându-se atât momentul producerii agresiunii cât şi faptul că agresorul şi persoanele care îl însoţeau au părăsit în grabă locul faptei imediat după înjunghierea victimei", conform sursei citate.

Procurorii şi poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor..


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-16

TAGURI: injunghiat, barbat, centrul, vechi
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri






loading...