2019-01-19 20:51


Cazan: A fost identificat proprietarul maşinii pline cu cocktailuri Molotov de la proteste

 |  15:37
Cazan: A fost identificat proprietarul maşinii pline cu cocktailuri Molotov de la proteste

Laurenţiu Cazan, coordonatorul acţiunii jandarmilor la protestul din 10 august, a declarat la un post de televiziune că a fost identificat proprietarul maşinii din care protestatarii violenţi se alimentau cu sticle cu cocktailuri molotov şi că, în prezent, cercetările sunt în desfăşurare.

"Eram informat în permanenţă de către comandantul care acţiona pe zona respectivă că sunt atacaţi cu sticle incendiare. La un moment dat, din teren mi-a venit informaţia că în zona Mihalache există o maşină de unde au văzut efectivele mele că sunt scoase aceste sticle', a declarat maiorul Laurenţiu Cazan, adjunctul Serviciului de Ordine Publică al Jandarmeriei Capitalei, la A 3.

Întrebat dacă a identificat a cui era maşina, Laurenţiu Cazan a răspuns: „Da, se fac cercetările'. De asemenea, Laurenţiu Cazan a mai spus, la un alt post de televiziune, că atunci când colegii lui interveneau pentru restabilirea ordinii la protestul din 10 august, au fost observate persoane violente care se aprovizionau cu sticle incendiare pentru „a acţiona'. „Pe timpul restabilirii ordinii publice, aţi văzut că modul nostru de acţiune a fost direcţionat în principal către zona Titulescu – Buzeşti. Tot acolo am avut şi principalele probleme cu acea baricadă, acele incendii. (…) Pe zona Ion Mihalache, vă spun în momentul în care colegii noştri acţionau pentru a îndepărta persoanele turbulente, a fost observată un auto, o maşină cu sticle incendiare, i-am văzut pur şi simplu când se aprovizionau din acea maşină pentru a acţiona', a declarat la TVR1 Laurenţiu Cazan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-18

TAGURI: protest, 10 august, violente, cocktailuri molotov, proteste,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HORUS
18 Aug 2018

Pinocchio de la Dan-jarmerie trebuia sa cunoasca de la scoala ca Politia Romana identifica proprietarul unei masini in 5 minute dupa numar,nu asteapta minciunile dan-jarmilor!
ANONIM
18 Aug 2018

SI SRI ....CE FACEA ....IMPACHETA CA MARMOTA ???....SAU ERA ACTIUNEA LOR ....CA LA ZIARISTI RAPITI SI COLECTIV ....
@HORUS
18 Aug 2018

De acțiuni diversioniste cred ca ai auzit ....macar de la Bicla in litigiu cu plagiatoarea ....CU SIGURANTA STERPUL NSTIUNI STIE A CUI ESTE MASINA...e cel mai informat
@CAZAN
19 Aug 2018

MORTII MATII DE SLUGOI ORDINAR . AI RANIT SUTE DE OAMENI NEVINOVATI NENOROCITULE . SPER SA PRIMESTI CEL PUTIN 20 DE ANI CU EXECUTARE . TU SI MINISTRESA TA , VAGABOANDA CARMEN DAN , NU VE-TI SCAPA DE FURIA ROMANILOR AGRESATI .
@@CAZAN
19 Aug 2018

SLUGOI ORDINAR ESTI TU CU NAZISTUL TAU SI SECURISTII IMPUTITI ERA VORBA DE DIASPORISTI NU DE MUIENGISTI SI TERORISTI PORCULE RANITI NEVINOVATI CA SI MEDICUL PROVOCATOR UN MINCINOS ORDINAR CARE BATE JANDARMII CU MANUSI PE MAINI SI APOI SPUNE CA NU ARE LEZIUNI PE MAINI NISTE LOSERI .GOLANI CARE VOR ACUM DESPAGUBIRI MUISTII FOMISTI MUIE NAZISTULUI TRADATOR CAPREI DE NEVASTA-SA SI TOT NEAMULUI TAU DE SCURSURI
ANONIM
19 Aug 2018

MASINA CU STICLE INCENDIARE E OPERA LUI IOHANIS DAR VA SCAPA ASA CUM A SCAPAT SI DUPA CRIMA DE LA COLECTIV Nu l-ar mai rabda pamantul pe el si pe scroafa aia nesimtita cu care umbla de mana tot timpul ca doi handicapati muisti nenorociti
ANONIM
19 Aug 2018

Ei cand umbla de mana parca sunt zenghel cu ghizela doua aratari diforme si urate
@ANONIM
19 Aug 2018

Sa va fut in gura anonimilor . Mintiti ca niste trepadusi psdisti . Sau sinteti jandarmi jigodiilor ?
TRADATORI DE TARA
19 Aug 2018

A-TI DISTRUS TARA SI DEZBINAT POPORUL . GASCA DE NAZISTI VOPSITI MADE TELEORMAN . VA INJOSITI PENTRU UN GRAD IN PLUS SI O PRIMA . SA VEDEM CE FACI CIND NU MAI ESTE GASCA DE TELEORMAN ?. A FOST IN ACTIUNE GARDA PRETORIANA , INPOTRIVA POPORULUI ROMAN . NUMAI NUME TIGANESTI IN GASCA DE CARACALLA . IN LIMBA TURCA CUVINTUL - TELEORMAN - SE TRADUCE ; O PADURE NEAGRA INTUNECATA . CUVINTUL VA CARACTERIZEAZA . ASA SA-TI AJUTE DUMNEZEU , IN VIATA SI FAMILIE .
Random imageUltimele stiri

loading...