2019-01-20 17:30


Cazul Bivolaru se va rejudeca

 |  10:18
Cazul Bivolaru se va rejudeca

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis, joi seara, recursul Parchetului la decizia prin care liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, a fost achitat, în aprilie 2010, de Tribunalul Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, perversiune sexuală în formă continuată şi trafic de minori.ÎCCJ a casat decizia instanţei inferioare şi a reţinut cauza pentru rejudecare, acordând termen pentru data de 24 mai.

Curtea de Apel Alba Iulia a respins pe 14 martie 2011 apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu împotriva sentinţei penale prin care Gregorian Bivolaru a fost achitat, în aprilie 2010, de Tribunalul Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, perversiune sexuală în formă continuată şi trafic de minori.Prin hotărârea pronunţată de Tribunalul Sibiu, în urma judecării pe fond a acestei cauze, Gregorian Bivolaru a fost achitat pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, perversiune sexuală în formă continuată şi trafic de minori. De asemenea, a fost dispusă încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală, act sexual cu un minor în formă continuată, tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.Cu privire la ceilalţi doi inculpaţi în cauză trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală în formă continuată şi, respectiv, tentativă la infracţiunea de trafic de migranţi, instanţa de fond, Tribunalul Sibiu, a dispus încetarea procesului penal ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-08-10

TAGURI: Bivolaru, Gregorian, Justiție, MISA, sentință, prerversiune minori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CORINA DONA
14 Apr 2012

Autoritatile roamane se fac ca nu stiu, da Bivlaru nu mai locuieste in Suedia de mult - este la Paris, bine mersi. Sta intr-o casa conspirativa, a carei adresa nu o stiu decat cativa apropiati. In Paris, fetele aduse pentru monta de initiere sunt duse la el acasa in masini fara geamuri si cu ochii legati, sprea nu putea identifica locatia. Iar traficul de carne voie curge in continare, cu profituri furmoase . Profituri mari aduc si saloanele de masaj erotic ale MISA din Bucuresti (sunt mai multe) care nu sunt decat un pretext penru prctica ilegala a prostitutiei. Dar autoritatile se fac ca nu stiu nic de astea.
Random imageUltimele stiri

loading...