2018-11-19 14:02


Cazul carnetelor de conducere obţinute ilegal la Piteşti. Prefectura Argeş a obţinut anularea în instanţă a 30 de permise de conducere

 |  19:47
Cazul carnetelor de conducere obţinute ilegal la Piteşti. Prefectura Argeş a obţinut anularea în instanţă a 30 de permise de conducere

PrefecturaArgeş a obţinut anularea în instanţă a 30 de permise de conducere care facparte din cele 415 în cazul cărora există suspiciunea că ar fi fost obţinutefraudulos, unul fiind anulat irevocabil la recurs, iar în cazul celorlalteurmează să se judece contestaţiile. Potrivit prefectului judeţului Argeş,Gheorghe Davidescu, Tribunalul Argeş a decis anularea permiselor în 30 dedosare, iar în 270 de dosare au fost atacate ordinele de suspendare apermiselor şi se află în diferite etape procesuale.

"Procedurade anulare a permiselor eliberate fraudulos în judeţul Argeş a început în 10martie 2009, odată cu începerea acţiunii de verificare a tuturor dosarelor deexaminare de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şiÎnmatriculări Vehicule Argeş susceptibile ar fi fost întocmite cu încălcareanormelor legale sau prin orice alte mijloace frauduloase. Am promovat 415acţiuni în instanţă pentru anularea a tot atâtea permise de conducere pentrucare au fost emise în prealabil ordine de suspendare. Am obţinut anularea a 30de permise la instanţa de fond, iar la recurs un permis a fost anulatirevocabil, iar celelalte umează să se judece recursurile. În total, au fostformulate acţiuni împotriva ordinelor de suspendare în 270 de cazuri, care suntpe rolul instanţelor", a declarat, luni, Gheorghe Davidescu, care aprezentat o centralizare a situaţiei permiselor de conducere care ar fi fostobţinute fraudulos.

Recursurile în cazul suspendării permiselor deconducere susceptibile că ar fi fost obţinute fraudulos se vor judeca la Curteade Apel Piteşti. Printre motivele pentru care s-a solicitat anularea permiselorse află întocmirea ilegală a actelor de domiciliu, însemnarea răspunsurilorcorecte pe fişele de examen şi neîndeplinirea condiţiilor legale de participarela proba practică. Printre cei ale căror permise au fost suspendate se aflăprimarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, fotbaliştiiCosmin Moţi şi Adrian Ropotan şi cântăreţul de manele Vali Vijelie.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :638949-06-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GEORGI
03 Dec 2010

Cu permisele date inapoi de la ghiseul politiei Dambovita ce s-a facut?Cei care au depus "actele" conduc bine merci,iar prostii dau testari pentru a-l lua inapoi si acesti pilosi ne rad in nas ca au relatii la circulatie. S-a gasit vreun vinovat?Raspunde cineva pentru acest fapt?
Random imageUltimele stiri


loading...