2019-01-17 23:39


Ce a aflat șeful comisiei SRI despre Sebastian GHIȚĂ

 |  23:31
Ce a aflat șeful comisiei SRI despre Sebastian GHIȚĂ

Seful comisiei SRI, Adrian Tutuianu spune ca a incercat sa afle daca Sebastian Ghita este ofiter acoperit sau nu, dar ca i s-a raspuns doar ca are informatii relevante pentru securitatea nationala.

"Nu mi se pare normal ca ofiteri SRI sa mearga in vacante cu oameni politici, cu un om care era in Comisia de control a SRI. E o pata pentru institutia SRI", a declarat Tutuianu la Antena 3.

Seful comisiei SRI a mai declarat ca nu are raspunsuri la toate intrebarile si la o tema atata de complicata, ca au fost prea putine ore de audieri si ca mai au nevoie sa chemi si alti oameni la audieri.

”Investigatia noastra nu s-a incheiat. Trebuie sa aflam daca inregistrarea cu domnul Basescu e corecta, integrala sau modificata, asa cum sustine fostul presedinte.

Protocolul dintre Parchet si SRI s-a semnat inca din 2009. Protocolul prevede ca ofiterii SRI sa nu se implice in ancheta ci doar sa ofere sprijin in montarea aparaturii de inregistrare si in activitatea de filaj. Mie nu mi s-a pus la dispozitie inca acest protocol.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-26

TAGURI: ancheta, sri, seful comisiei sri, adrian tutuianu, sebastian ghita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


~'C'~
27 Ian 2017

...Immi' !..Mare lucru nu este de comentat_..Caci unicul_Sebi Ghita fu' scapat_..In afara tarii desigur_..SRI dar si alti prieteni de suflet sau amici stiu unde se afla dar din motive de siguranata nationala, rog insistent ASE citi = Personala a unora si a altora, NU poate fi dezvaluit publicitatii locul unde se alfa si nici Nu poate fi adus inapoi_..Sebi Ghita sa dovedit insa un AS in afaceri su STATUL_Roman-normal..Ia umplut de TOTI cu bani,..Conturi babane si grase prin strainatate, vile luxoase sau actiuni la companii de top !..Numai_kk_de obicei fie cineva nu a fost multmuit cu cit a primit fie altcineva sa temut ca nu cumva si intr-o buna zi sa sifoneze, si prin urmare au incercat sa il inhate_..Numai ca aici nu vorbim de in Trepadus si odrasla de Secu' precum Condrea ci discutam deee..Bineineles ca avem de a face cu SRI-istul-ex Sebi_Ghita~~~..Si fiind o structura militara acolo mai exista si oameni cu onoare si loiali, asa ca NU puteau sa il lase in voia sortii si pe mina TICALOSILOR_patriei__!!!!...Bravoooo____~~La malul de ocean Eu stau si imi savurez "Licoarea"..Si ma bronzez linga o gacica faina + un masaj de tip oriental..si continuati Voi mai departe dragi frati Romani..............Aloooo ? Doamna Kovesi ??...
MATA HARI DE PLESCOI
27 Ian 2017

SA PISAT LEANA DE PLESCOI , IN GURA SI URECHILE LOR
TARZAN PATRIOTUL
27 Ian 2017

Daca SRI era un organ loial am fi fost departe. Păcat mare păcat . Legea in Romania o fac organisme oculte o aplica anumiti procurori si judecători împreună cu masa de manevra si spalare de bani a amanetarilor spalatori ,si camatarilor . Halal tara unde orice licitatie e trucata , lucrările au normele de calitate cele mai reduse , termenele de garantie cele mai mici iar platile pana mai ieri se făceau cu plasa de bani asigurând astfel o forma moderna de plata . Când am citit articolul scris de Coldea dupa lasarea la vatra , am avut o greata teribila când am aflat de , cat suferă un securist pentru tara .
Random imageUltimele stiri

loading...