2018-12-13 06:52


Ce ar vrea GRINDEANU să vadă în fiecare sat sau comună din ROMÂNIA: „Nu vă cer să faceți VOLUNTARIAT...”

 |  12:24
Ce ar vrea GRINDEANU să vadă în fiecare sat sau comună din ROMÂNIA: „Nu vă cer să faceți VOLUNTARIAT...”

România rurală este încă "prea puțin atractivă financiar" pentru bănci, a afirmat, luni, premierul Sorin Grindeanu, precizând că a venit timpul să existe măcar un bancomat în fiecare sat sau comună.

"România rurală este încă prea puțin atractivă financiar pentru dumneavoastră și pot să înțeleg acest lucru, dar poate că a venit timpul, ca, pe lângă biserică, primărie, școală și locul de socializare, ca să zic așa, să existe și măcar un bancomat în fiecare sat sau comună. Nu vă cer să faceți pionierat sau voluntariat, vă cer să vă gândiți la potențialul uriaș al zonei rurale, care adună în acest moment jumătate din populația României și, cred eu, și oportunități nelimitate", le-a transmis Grindeanu participanților la Forumul Pieței Financiare, potrivit Agerpres.

Potrivit șefului Executivului, plățile și tranzacțiile financiare prin intermediul tehnologiei digitale sunt tot mai frecvente. 

"Dacă urmărim (...) evoluția celor mai dezvoltate țări, unde acestea se fac aproape exclusiv online, ne dăm seama că și țara noastră, cu pași repezi, se îndreaptă în această direcție. Nu mai surprinde pe nimeni avantajele acestor tehnologii - mult mai puțină birocrație, reducerea timpului alocat tranzacțiilor, produse și servicii financiar-bancare mai ieftine pentru oameni, limitarea economiei gri și creșterea (...) atractivității economiei noastre pentru investitorii străini", a mai afirmat Grindeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-22

TAGURI: grindeanu, romania, sat, comuna, bancomat, voluntariat, forumul pietei financiare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ȚăRANUL
22 Mai 2017

Ce să fac eu cu bancomatul dacă trebuie să merg 34 de km. ca să-mi deschid un cont? Și cum să vină mașina băncii să aducă bani în bancomat dacă drumul este vai de capul lui? În două trei drumuri o face praf de o dă la rabla. Dacă vreți civilizație, lichidați pe bune și nu de formă corupția și începeți cu drumuri nu cu bancomate.
COSTEL COMANA DRAGNEA BOMBONIK
22 Mai 2017

e bun bancomatul TARANEEE...folosesti cardul lui BOMBONIKA nu fi fraier,are bani destui zdreantza
@ȚĂRANUL....
22 Mai 2017

DUPĂ CE-AU DISTRUS TOT, A PROVOCAT MIGRAȚIA MASIVĂ A OAMENILOR LA ORAȘE SAU PESTE HOTARE, VREA SĂ PUNĂ BANKOMAT! E DILIU, CA TOȚI DEMENȚII CARE AU DUS ROMÂNIA PE BUZA PRĂPASTIEI! EI, TRĂIESC ÎNTR-O ROMÂNIE PARALELĂ...
îN RO,
23 Mai 2017

juma primești salariu, restul...oricum e mai mult VOLUNTARIAT! Huooooo!
Random imageUltimele stiri


loading...