2019-05-25 09:02


Ce avere a lăsat în urmă ISRAELA Vodovoz. Milionara a murit aseară, la 70 de ani

 |  15:45
Ce avere a lăsat în urmă ISRAELA Vodovoz. Milionara a murit aseară, la 70 de ani

Milionara Israela Vodovoz a fost găsită moartă în propria casă, în baie mai exact, de catre autoritatile alertate de avocata sa. Israela avea 70 de ani.

Potrivit primelor informații, nimeni nu a mai dat de ea timp de cinci zile, aspect care a pus-o pe gânduri pe avocata sa si astfel a fost sparta usa locuintei sale.

În anul 2014, Israela Vodovoz și-a făcut testamentul, iar, conform unui apropiat al afaceristei, averea sa s-ar fi ridicat, la acea vreme, la o sumă fabuloasă: 50 de milioane de euro.

„ Israela ştie ca prin preajma ei mai sunt si persoane avare, care ii vor averea. Totuşi, vorbim de o avere fabuloasă, de aproape 50 de milioane de euro. În plus, în aceste cazuri, mereu apar rude de unde nu te astepti, care vor si ele o bucatica din „placinta”. Israela este o femeie foarte practica, mereu cu picioarele pe pământ. A simţit că un testament ar fi cel mai bun lucru pe care l-ar putea face, pentru a-l proteja pe soţul ei. Nu a recurs la acest gest pentru că se gândeşte la moarte. Nici gând de aşa. Este foarte vioaie, are o energie incredibilă. Însă a vrut să lase lucrurile în ordine, pentru că nimeni nu are viaţă asigurată”, declara atunci un apropiat al afaceristei, pentru cancan.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-10

TAGURI: murit, israela vodovoz, milionara, avere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
11 Mar 2018

Z.P.....dacă zici ca esti ZIARIST????!!!! Da știrile CORECT....era moartă în casă de câteva zile ,NU ASEARA
LEVST.
11 Mar 2018

datorita numelui(crezand ca nu este romanca) am avut curiozitatea sa vad ce si cu, si am citit cateva lucruri despre Izraela, insa nimeni nu a spus CUM a facut acesti bani, de la ce a pornit, etc., etc. O investigatie jurnalistica nu ar trebui sa sara aceste "amanunte"...mai ales in Romania...
Random imageUltimele stiri


STARBAG