2019-02-22 02:38


Ce COMUNĂ din ROMÂNIA a fost invadată de ŞERPI de câte doi metri

 |  18:04
Ce COMUNĂ din ROMÂNIA a fost invadată de ŞERPI de câte doi metri

Autoritățile dintr-o comună din România caută disperate o firmă specializată în combaterea reptilelor, după ce localnicii au reclamat o adevărată invazie a șerpi de apă în gospodării. Aceştia susțin că mai ales copiii se sperie de prezența acestor șerpi, care ajung și la doi metri, scrie Agerpres.

“Ceea ce se întâmplă la ora actuală pe raza comunei este oarecum o situație fără precedent. Fără îndoială că există reptile în toate zonele din țară, și la noi au fost și în alți ani, însă anul acesta numărul este mult mai mare. Practic, ne confruntăm cu o mică invazie a acestora. Din câte știu, nu au fost persoane care să fi suferit vătămări din partea acestor reptile, însă prezența lor este oarecum deranjantă și atunci am făcut apel pentru firme specializate care să vină să ne ajute să le îndepărtăm din raza satului”, a declarat, joi, primarul comunei Pianu din Alba, Marin Petruse, care a continuat: “Nu să omorâm omorâm şerpii, ci doar să îi îndepărtăm spre pădure”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-06

TAGURI: comuna, alba, pianu, serpi, invazie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIANA
06 Iul 2017

Dacă este vorba despre o calamitate ceva...ce urmează? BINE prin ei , șerpii mulți sunt o calamitate
LEVST.
07 Iul 2017

As vrea sa stiu daca in anii precedenti, localitatea a fost invadata de soareci, etc., pentru ca serpii nu au fotosinteza...
ALEX
09 Iul 2017

Si ce e o sa faca sarpele de apa(!) in padure domnule primar Petruse?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...