2019-01-16 18:53


Ce face IOHANNIS pe CANICULĂ. Vezi unde a fost fotografiat Președintele în weekend

 |  16:29
Ce face IOHANNIS pe CANICULĂ. Vezi unde a fost fotografiat Președintele în weekend

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, s-au aflat în acest sfârșit de săptămână canicular în zona Munților Retezat, ei pozându-se cu turiștii aflați în zona Lacului Bucura, care au postat ulterior fotografiile pe Facebook.

"Normalitate, bun simț, simplitate! Ieri în Munții Retezat la Bucura lângă refugiul salvamonților! Vă las pe voi să descoperiți! Surprize, surprize! Fără coloane oficiale și elicopter! RESPECT!", este comentariul postat de Manuela Matits, la o postare cu mai multe fotografii cu președintele Iohannis.

Șeful statului a mai vizitat și în alte weekend-uri din ultimii ani obiective turistice din zona munților Retezat sau a schiat în Munții Șureanu, el acceptând și în acele ocazii să se pozeze cu turiștii care i-au solicitat să apară în fotografii, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-02

TAGURI: iohannis, canicula, retezat, turist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
02 Iul 2017

cand are paltonul pe el , nu-i sesizezi -chiar deloc- "muschii" abdominali, se vede ca manaca bine, sau -cel putin- mananca mult, sau -tulai doamne!- ca nu l-o fi lasat angela merkel, "greu"...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Iul 2017

omul se distreaza ce naiba sa faca...PNL-ul e o epava care rugineste si alte partide nu sunt ca sa se bata cu PIZ-distii Probabil ca spune ceva de genul "CINE DRACU M-A PUS SA CANDIDEZ LA PRESEDINTIE MAI BINE RAMANEAM LA SIBIU"
BABUIN
02 Iul 2017

Tovarăse Manuela ....mai rar cu limbile ....este si nevasta.sa cu el !!! Vezi ca spp.isti sunt platiti de noi toti ...si inainte de a ajunge el s.a " curatat" tot ....muntele !!! Asta ptr bună dvs informare ....si sunt sigur ca sti !!!
BABUIN
03 Iul 2017

Mai LEVST....pe omul sterp nu il poate lasa nimeni .....greu .... Este blestemul din partea copiilor vanduti.....
Random imageUltimele stiri

loading...