2019-05-19 19:45


Ce MĂNÂNCĂ Dragnea în ședințele PSD: ”Mănânc de când eram mic”

 |  22:08
Ce MĂNÂNCĂ Dragnea în ședințele PSD: ”Mănânc de când eram mic”

După patru ore obositoare în discuții la ședința CEX a PSD de luni, președintele partidului, Liviu Dragnea a provocat râsetele jurnaliștilor și a devenit ținta ironiilor pe Facebook după ce a ieșit din sală....cu gura plină, mestecând de zor o ...eugenie.

”Sunt cu eugeniile de când eram mic și mănânc eugenii de la Boromir. Uite, ca să mă și critice CNA. Pentru că sunt singurii care fac eugeniile ca atunci când eram mic. Am spus-o și pe asta.

Crema nu e toxica? Nu e toxica dar mananc una pe zi, in fiecare zi, am si in masina si acasa” le-a mărturisit Dragnea jurnaliștilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-05
Citeste si:
Ponta îl DĂ DE GOL pe Liviu Dragnea: ”Merge și acum la CHERMEZELE SRI”

TAGURI: liviu dragnea, cex psd, mananca, eugenie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Mar 2018

Sobolanii astia mananca in fiecare an cate 10MILIARDE DE EURO....bani luati cu japca din colonia CIORDI-STAN...sa vina ecarisajul...PEST CONTROL
PRESS
06 Mar 2018

Presa si tv de ce promovati pe dragnea si nulitatile umane numiti politicieni de doi lei?sunteti complicii acestor hiene care nu au facut nimic pentru romani.cica nici anul asta nu vor face autostrazi,dau lege neconstutionale si abuzive,streseaza romanii in fiecare zi cu amenintari,cresteri de preturi,bataie de joc.
REVOLTA2
06 Mar 2018

Singura solutie sa scape lumea de aceasta haita de praduitori este intrarea peste ei in.parlament si in guvern.au aparut si tradatorii si lingaii infiltrati gen florin b. de la coruptia ucide.bai gustere de aia vrei proteste duminica si sambata seara ca sa protejezi mafia?vii cu diversiuni sa nu se intre peste acesti praduitori?aceste slugi ale mafiei infiltrate trebuiesc identificati si izolati.curaj si actiune .noi suntem romania.ei sunt hiene praduitoare care vor fi eliminate.protestele trebuiesc facute in timpul saptamanii si ziua la ore in care gasca este in parlament.
ANONIM
06 Mar 2018

Unul din mesajele vicepresedintelui Comisiei Europene a fost clar clasa politica sa se ocupe IN PRINCIPAL de DEZVOLTAREA ECONOMICA A TARII. AGRICULTURA si TARANUL roman chinuit de o istorie intreaga au fost lasati sa fie salvati de mila lui dumnezeu si a U.E, deoarece cercetarea stiintifica, industria autohtona de utilaje agricole si sistemul de irigatii a fost distruse fara ca sa raspunda cineva. Asa zisele programe de dezvoltare (submediocre) si ajutorare financiare (subventionare) dispuse de politica interna a tarii n-au reusit decat sa realizeze “praduirea” fondurile financiare alocate si sa demonstreze nimic altceva decat importanta “frectiei la piciorul de lemn sau influienta razelor de luna asupra galosilor de guma” in conditiile in care si industria alimentara romaneasca a fost falimentata din lipsa de politici si strategii nationale adecvate. Asociatiile agricole existente in domeniul agrar (cu sau fara personalitate juridica) au realizat acumulari nejustificabile (sume in conturi, bunuri mobile si imobile) din terenurile nerevendicate si de la taranii carora le lucreaza pamantul in “arenda” si pe care in realitate ii deposedeaza in mod abuziv, motivand existenta secetei sau a calamitatilor, atat de subventiile acordate de catre stat pentru suprafetele in cauza cat si de recoltele obtinute pe terenurile respective. Se procedeaza in mod “salbatic” sau “haiducesc” deoarece se ignora orice randuiala europeana in detrimentul celor ce detin terenuri agricole si sunt neputiinciosi. Asa s-a ajuns ca in majoritatea zonelor rurale ale Romaniei sa se instaleze fara nici o rezistenta politica, civica sau populara “feudele primarilor”. Potentialul agricol al Romaniei este valorificat in proportie de cel mult 40%. In acest domeniu ne situam ca natiune pe primul loc in UE la, suprafete arabile nelucrate (desi de-a lungul istoriei poporul roman a supravetuit datorita harniciei si intr-o anumita perioada istorica a fost granarul Europ
Random imageUltimele stiri


STARBAG